DVD: The Rebound

Tim

Eén der Hollywood's mooiste vrouwen schittert in de romantische komedie The Rebound, Catherina Zeta-Jones. Ze speelt een sexy moeder, een yummy mommy, of zoals wij hier in goed Nederlands zouden zeggen: een MILF. Dit doet zij naast Justin Bartha (The Hangover, National Treasure) die als jonge kerel niet weet wat hem overkomt wanneer deze schitterende vrouw hem vraagt op haar kinderen te passen.

The Rebound dvd cover

Sandy (Zeta -Jones) ziet bij toeval haar man meer dan pim-pam-petten met de buurvrouw en besluit haar biezen te pakken en samen met haar kinderen naar het grote New York te verhuizen. Als zelfbewuste vrouw acht zij zichzelf prima in staat zich te redden in deze metropool. Ze vindt een baan bij een sportzender en gaat daar fulltime aan de slag. Ze heeft dan wel iemand nodig die op haar twee kinderen kan passen. 

In een koffietent loopt ze Aram (Bartha) tegen het lijf; hij serveert daar de koffie. Zijn ietwat vreemde vriend zegt dat Aram wel op haar kinderen kan passen. Sandy grijpt dit aanbod met beide handen aan zodat zij met een andere man op een date kan gaan. Ze wil immers weer aan de man. Dan ontvouwt zich een enorm leuke romkom. 
 

The Rebound screenshot

Aram zorgt voor de kinderen van Sandy terwijl zij werkt en langzamerhand verliefd wordt op de jongeman die pas 24 jaar is. De kinderen zijn dol op de grappige Aram en dat maakt het alleen maar moeilijker voor Sandy, wat moet ze nu doen? The Rebound is echt een heerlijke film voor die lange, koude, donkere avonden die nu om 17:30 lijken te beginnen. Kruip lekker bij elkaar en geniet van een heerlijke no-nonsense film. The Rebound kijk je in een zucht uit en is gewoon prima voor 'een leuk avondje film'. De twee karakters worden niet vervelend en zijn prima op elkaar ingespeeld. En als man blijf je je verbazen; wat is Catherina Zeta-Jones toch een schitterende vrouw...