Lego Indiana Jones 2: The adventure continues

Back2Murder

Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues is een spel met Lego. En Indiana Jones. Ik weet dat je dat, naar de titel kijkende, niet zou verwachten, maar het is wel degelijk zo. De vraag is alleen, wat is het grote verschil tussen Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues en alle andere Lego-games?

Wat moet ik nu precies zeggen over Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues (vanaf nu, voor het gemak, even Indy 2 genoemd) dat nog niet in een van de andere reviews over Lego-spellen naar voren is gekomen? We kunnen er wel omheen draaien, maar het spel is qua opbouw weer precies hetzelfde als de vorige Lego-spellen. Je springt rond in een level, verzamelt studs (kleine Lego-blokjes die je punten voorstellen), verslaat vijanden en uiteindelijk maak je een eindbaas kapot (letterlijk, het is tenslotte Lego.)

Ik ga jullie dan ook niet vervelen met het precies uitleggen wat je van het spel kan verwachten. Dat weten jullie al. Ik kan me daarentegen wel focussen op de veranderingen. Want ja, veranderingen zitten er in. En nu ga ik een lijstje maken. Want ik hou van lijstjes.