Nintendogs

Roy

Zoals eerder in de preview al was aangekaart mikt Nintendo met de Nintendo DS op een grote groep mensen die niet of nauwelijks bekend zijn met games. Deze mensen willen best af en toe iets spelen, maar geen uren stoppen in games als bijvoorbeeld een GTA of Metroid Prime. Nintendogs is een voorbeeld van een stukje software dat Nintendo hiervoor inzet en in Japan is al gebleken dat het een enorm succes is. Zelfs in Amerika loopt Nintendogs erg lekker en zijn er al honderdduizenden exemplaren van verkocht.

Naast de game, die in drie versies uitkwam (daarover later meer), zijn er talloze goodies om de game extra aandacht te geven. Naast schattige knuffels zijn er ook styli, DS beschermhoesjes en stickers van Nintendogs. Het ene ding is nog liever dan het andere.

Vanaf vandaag ligt Nintendogs ook in de winkels hier in Europa en we zullen zien of het net zo\'n succes hier wordt als in de rest van de wereld. Nintendo is in ieder geval al druk bezig met verschillende Nintendogs-events waarbij ze winkelend Nederland kennis laten maken met de hondjes. Hoe FOK!games denkt over Nintendogs lees je in ieder geval alvast op de volgende pagina\'s.