DTM Race Driver 2

Arjen (Mr_Belvedere)
Na het creëren van een profiel met je naam, land en taal kun je meteen aan de slag met racen. Je wordt dan ook meteen in de derde ronde van een race gegooid en na afloop hoor je: \"What was that? What exactly was that!?\"

Klinkt het je bekend in de oren? Dan heb je vast wel eens DTM Race Driver 2 op een console gespeeld, want dit is een 100% geporte versie.

In de story-mode begin je dus als groentje, waar je door middel van het winnen van diverse races moet klimmen naar de top! Je hebt daarvoor heel veel geld nodig, en geld krijg je door heel veel te winnen. De moeilijkheidsgraad van DTM 2 is dan ook niet te onderschatten.

Je controls zijn standaard prima ingedeeld. Je stuurt met de analoge stick of met de links/rechts cursortoetsen. Schakelen doe je met de L en R. Gas en remmen gebeuren met de symbooltoetsen. Mocht je het niet eens zijn met deze indeling, dan valt deze te wijzigen in het menu.

In de loop van het verhaal ga je zeer verschillende voertuigen besturen. Je komt rallywagens tegen, sportwagens maar zelfs een truck en een jeep zijn van de partij. En al deze voertuigen hebben allemaal hun karakteristieke eigenschappen. Daar komt gelijk de grote uitdaging om de hoek kijken.