Spider-Man 2

Arjen (Mr_Belvedere)
Let op: Deze review betreft een geïmporteerde versie. Een Europese versie kan afwijken!

De naam is Peter Parker. In het dagelijkse leven probeer ik het hoofd boven water te houden met wat freelance fotografie en hard studeren. En toen stuurde een spin alles in de war. Waarom is het leven zo ellendig? Waarom ben ik Spider-Man?


Naja, ik heb er in ieder geval wat leuks aan overgehouden! Ik kan fantastisch webslingeren en mijn vingers lijken zich aan elk oppervlakte te hechten. In mijn huiskamer-menu kom je natuurlijk in de instellingen van mijn wereld. Je kunt er ook een training opstarten. Ik kan het iedereen aanraden eerst deze trainingen te doorlopen voordat je zomaar mijn beroemde spinnenpak aantrekt en de grote boze buitenwereld wilt verdedigen. Heb je met je opgebouwde credits leuke dingen gekocht, dan kun je die hier natuurlijk bekijken.


Zoals al eerder gezegd ben ik in staat om overal te kruipen en de wandelen. Ik loop zo tegen muren op en ook plafonds vormen voor mij geen enkel probleem. De regie werkt af en toe niet goed mee waardoor de camera soms totaal de verkeerde kant opdraait, maar gelukkig heb ik daar extra controle-toetsen voor die mij zo weer op het goede pad helpen. Ik ben dan ook erg blij dat mijn meeste missies een handige rode pijl bevatten. Dan zal ik tenminste niet zo snel verdwalen. Dat die toetsen voor de camera precies boven de joystick zitten vind ik dan weer niet zo handig. Een spin heeft dan wel acht armen, maar ik heb maar één linkerduim!