TrackMania Sunrise
De soundtrack is erg goed. Er zit voor iedereen wel wat bij: R&B, dance, rock, enzovoorts. De graphics daarentegen zijn niet echt om over naar huis te schrijven. Alles ziet er in principe best goed uit en omgevingen zijn vrij gedetailleerd, maar het is niet hoogstaand.


Single Player
De singleplayer-modus is heel aardig en wordt bovendien vrij pittig. Je kan kiezen uit vier varianten: race, platform, puzzle en crazy. In race moet je racen tegen drie computergestuurde tegenstanders, waar je overigens recht doorheen kan rijden, die allemaal een medaille voorstellen. Als je bijvoorbeeld eerder de finish haalt dan de zilveren auto heb je een zilveren medaille verdiend. Door zilver te halen kan je door naar het volgende circuit, maar de echte uitdaging is natuurlijk om die gouden plak binnen te slepen of zelfs het developersrecord te verbeteren. In platform is er geen tijdslimiet. Je moet proberen om met zo min mogelijk respawns naar het laatste checkpoint de finish te halen. Dit klinkt makkelijker dan het daadwerkelijk is. Tracks zijn vaak zo opgezet dat je bijvoorbeeld precies genoeg moet remmen of gas geven in de lucht (ja, ook dat heeft effect) of je moet jumps schuin nemen.
De puzzle-mode is een goede kans om eens bekend te raken met de track-editor. Je krijgt een start, een finish en een stel checkpoints op vastgestelde plaatsen en jij moet daaromheen met bepaalde stukken weg een track bouwen. Vervolgens moet je dan binnen een bepaalde tijd over de track racen om nog zo\'n felbegeerde medaille binnen te slepen. In crazy word je, zoals de naam al doet vermoeden, behoorlijk crazy. Je racet tegen vijftien computergestuurde ghosts, waarvan er elk rondje één verandert in je eigen laatste lap. Dit is een erg leuke manier om je eigen tijden bij te schaven, aangezien je precies kan zien wat je fout deed in het vorige rondje. Eigenlijk is dat het grote verhaal van de singleplayer-mode. Telkens weer tienden van de tijd af zien te krijgen. Hoewel de singleplayer een leuke ervaring is, is er te vaak een gevoel van trial-and-error aanwezig. Op een gemiddeld niveau ben je al snel in het spel soms een half uur bezig om die ene gouden plak in de wacht te slepen.

