Rainbow Six 3: Black Arrow

Roy
Net als in de voorganger ben je ook dit keer weer Ding Chavez die, samen met drie teamgenoten, verschillende missies moet zien te behalen om zo de \"War Against Terrorism\" wat sneller te doen eindigen. Zo op het eerste gezicht is er niet veel veranderd, maar als je de missies speelt valt je op dat er wat meer scripted gebeurtenissen zijn; een bom die ontploft, een helikopter die langs komt vliegen om je te helpen of zelfs een hijskraan in een loods die heen en weer schuift. Tevens krijg je status updates van je baas over het doel van je missies. Al deze kleine toevoegingen geven het een wat minder statische feel en er zit meer actie in de game.

Je kan je teamleden nu nog steeds met je stem besturen en je huisgenoten zullen het zeker waarderen als je regelmatig dingen roept als \"FLASH AND CLEAR ON ZULU\". In RS3BA reageren je teamleden wat beter, je hoeft niet meer overdreven duidelijk te praten zoals in RS3.

Alle missies zijn offline ook te spelen in co-op, met iemand naast je op de bank. Het scherm wordt dan ouderwets in tweeën gedeeld en je wapen zie je niet meer in beeld, alleen nog het rode richtpuntje. Co-op is leuker dan alleen puur omdat je dan goed kan overleggen wat te doen in benarde situaties.

So far nothing new zul je denken, maar er is wel degelijk iets dat de moeite waard is in je eentje: Lone Rush. In deze speelmode moet je proberen om binnen de aangegeven tijd van begin naar einde te rennen zonder te sterven. Onderweg kom je uiteraard nog steeds terroristen tegen welke je naar het leven staan. Als je ze neerschiet krijg je vijf seconden extra tijd. De leukste singleplayer optie in de game.