XXX-News (18+) November

Redactie
Zoals elke maand kun je ook deze maand weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Deze maand onder andere een erotische adventkalender en een sexy bordspel!



De Erotische Adventkalender
De adventkalender is een artikel voor geduldige mensen. De kalender bestaat namelijk uit 31 vakjes, een voor elke decemberdag, waarbij er achter elk vakje een verrassing zit. Het is dan natuurlijk de bedoeling dat je elke ochtend (of avond) één vakje opent om de achterliggende surprise te krijgen. Normaal gaat het dan om een chocolaatje of een klein cadeautje, maar in deze adventkalender vind je wat pikantere verrassingen. En omdat de erotische verrassingen wel wat ruimte in beslag nemen, is de erotische adventkalender een behoorlijk grote doos geworden. De buitenkant lijkt ontworpen voor het mannelijk oog; een knappe blonde dame siert de box.

klik voor groter plaatje


De box bevat dus 31 artikelen, waarbij er voor een ieder eigenlijk wel wat wils bijzit. Van een leuke string tot een buttplug, er zit altijd wel iets bij wat je kunt gebruiken; wat precies laten we in het midden, het moet natuurlijk wel een verrassing blijven. Een ding is zeker: de waarde van alle artikelen samen is niet zo hoog als de prijs van de box, maar het is gewoon een ontzettend leuke manier om samen elke dag iets uit te pakken. Daarbij is de inhoud van de box vooral geschikt voor stellen die nog niet veel seksspeeltjes in huis hebben, want anders zit er waarschijnlijk weinig nieuws voor je in de box.


Spuitende Dildo
Met de moderne techniek zie je dat de kwaliteit van de dildo's behoorlijk toeneemt. Als één van de eerste fabrikanten presenteerde de Amerikaanse producent DocJohnson ooit de realistisch aanvoelende dildo, gemaakt van een zeer flexibel soort kunststof. Nu presenteert de firma opnieuw een ontwikkeling als het gaat om realistische dildo's: de spuitende dildo. Qua uiterlijk lijkt de dildo op alle andere van dezelfde fabrikant, maar toch is er een groot verschil. In de dildo is een soort buisje verwerkt die naar de 'voet' van de dildo loopt. Daar wordt het buisje aangesloten op een slangetje die naar een klein reservoir leidt. Dit reservoir kan gevuld worden met een vloeistof naar keuze, die je uit de dildo kunt laten spuiten door in het reservoir te knijpen.

klik voor groter plaatje


Het artikel ziet er prima uit, maar het is zonder gebruiksaanwijzing bijzonder moeilijk om het reservoir open te krijgen. Een beetje instructie had zeker niet misstaan. Op de verpakking staat wel overigens wel tekst, maar het gaat hierbij om een bijzonder recept om je eigen 'nepsperma' te maken. Met een receptje met eiwit, gecondonseerde melk en suiker maak je een vloeistof die qua dikte en kleur erg lijkt op echte sperma. Als je eenmaal doorhebt hoe alles werkt, is de Spuitende Dildo redelijk makkelijk te gebruiken, alleen is de dildo eigenlijk alleen vaginaal of oraal te gebruiken. Bij een beetje weerstand kan het buisje in de schacht namelijk naar buiten komen en dat is niet echt een fijn gevoel. Je moet de toegevoegde waarde van het 'spuiten' waarderen om plezier te kunnen beleven aan deze nieuwe uitvinding.

In Love - spel voor geliefden

Voor veel stellen is het onvoorstelbaar dat je moeite moet doen om het vuurtje soms een beetje op moet stoken. Maar er zijn natuurlijk genoeg mensen die best een beetje aansporing kunnen gebruiken. Zo zijn er allerlei boeken en spellen bedacht om elkaars wensen, gedachten en ervaringen te delen. Zo ook met het bordspel In Love. Het bordspel ziet er erg leuk uit en bestaat uit en flinke hoeveelheid kaartjes, een dobbelsteen en een bak om alle kaartjes in te bewaren. Doel van het spel is om de beloning te winnen, die je vindt op een toegewezen kaartje. In het begin van het spel moet je een missiekaartje van een stapel pakken. Op je kaartje vind je een viertal kleurenvakjes. Als je alle kleuren tijdens het spel als eerste hebt verzameld, heb je gewonnen en krijg je een beloning van je partner. De kleuren kun je verzamelen door opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden. Het gaat daarbij om kennisvragen of vragen over ervaringen en wensen. De opdrachten kunnen variëren van "haal binnen dertig seconden een glas drinken voor me" tot "geef een massage". De vragen gaan zowel over liefdeservaringen als over pure kennisvragen over geschiedenis en dergelijke.

klik voor groter plaatje


Doel van het spel is vooral dat de twee deelnemers elkaar nog beter leren kennen. Door het beantwoorden van vragen geef je je figuurlijk net wat meer bloot dan in een gewoon gesprekje. Daarnaast kent het spel ook een licht erotisch karakter. Sommige vragen zijn met een beetje fantasie namelijk best prikkelend te beantwoorden en ook de beloning die je kunt verdienen kun je makkelijk erotisch invullen. Voor de stellen die elkaar door en door kennen zal het spel waarschijnlijk weinig verrassingen opleveren, daarvoor zijn de vragen soms iets te oppervlakkig en de opdrachten iets te gewoon. Met name de echt vers verliefde stelletjes of spelpartners die elkaar nog niet door en door kennen zal het spel best wat leuke momenten opleveren.

Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK! In de volgende edities van Eronieuws bespreken we natuurlijk weer de nieuwste produkten op erotiekgebied!

klik voor groter plaatje

Alle besproken artikelen zijn verkrijgbaar bij en beschikbaar gesteld door X-Toys.

Reacties op dit artikel die offtopic zijn, zullen worden verwijderd.