Eronieuws Februari: Cupids Couch en meer!

Redactie


Zoals elke maand kun je ook deze maand weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Deze maand onder andere de Blue Boy Eikelvibrator, Cupids Couch en de G-Spot vibrator!



Blue Boy Eikelvibrator


Vrouwen hebben het eigenlijk maar makkelijk. Tenminste, als het gaat over het brede scala aan artikelen dat verkrijgbaar is voor de zelfstimulatie. Als je in een willekeurige seksshop naar binnen stapt valt direct op hoeveel verschillende Tarzans, dolfijntjes en balletjes je tegemoet vibreren. Een heel nieuw concept biedt wat dat betreft de Blue Boy Eikelvibrator. Het design is vrij simpel; een blauw vibratie-ei wordt aangedreven door een afstandsbediening. Aan het ei is een soort rubberen hoedje bevestigd dat makkelijk om de eikel past (het rubber is in reepjes gesneden). Door de Blue Boy aan te zetten vibreert het rubberen hoedje ook, waardoor de eikel gestimuleerd wordt. Een nadeel aan het apparaatje is dat je het rubberen hoedje wel stevig op de eikel moet plaatsen; alleen dan blijft hij tijdens de werking ook echt op de goede plek zitten. Desalniettemin is het gebruik van de Blue Boy een bijzondere gewaarwording, want de vibratie is onverwacht opwindend; door het ei steeds harder te laten trillen neemt de stimulatie toe, maar het ei kan helaas niet zorgen voor een orgasme.



Chatsletten en Cybertijgers


Iedereen die beschikt over een internetaansluiting kent de stiekeme verleidingen die het wereldwijde web te bieden heeft. Niet alleen zijn er miljarden pagina's gewijd aan erotische plaatjes, films en verhalen, het internet kookt ook over van de erotische datingsites. Er zijn er verschillende; sites om de ware partner te vinden, maar ook genoeg waar het de bezoekers enkel te doen is om de erotische babbel of seksdate. In het boekje Chatsletten en Cybertijgers heeft Telegraafredactrice Marjolein van der Gaag onderzoek gedaan naar de verschillende soorten sites en mensen die op het internet hun erotische ervaringen opdoen. Het heeft geleid tot een interessant boekje voor op het nachtkastje. Naar aanleiding van een flink aantal interviews heeft van der Gaag een twintigtal geromantiseerde verhalen over internetdating samengebracht in het boekje Chatsletten en Cybertijgers. Jammer genoeg zijn de verhalen weinig intrigerend. Er is weinig tijd voor de introductie van de karakters en de verhalen beslaan slechts enkele pagina's. Het boekje lijkt vooral geschikt voor mensen die ervaring hebben met het bezoeken van datingsites, want het is anders maar moeilijk om meegetrokken te worden in de bijzondere wereld van het internetdaten. De schrijfstijl is nogal simpel van aard en leest vrij makkelijk weg; het nodigt weliswaar snel uit tot lezen, maar houdt de lezer niet echt geboeid.



G-spot vibrator 'Splender G'


De G-spot is maar een raar ding. Dat klinkt oneerbiedig, maar zo is het niet bedoeld. De G-spot staat bekend als een erogene zone van de vrouw, vernoemd naar de 'ontdekker' ervan, Ernst Gräfenberg. Het bestaan van de G-Spot is omstreden, omdat er nooit echt bewijs is geleverd voor het bestaan ervan. Of de G-Spot nou wel of niet bestaat, er zijn tientallen verschillende artikelen voor verkrijgbaar en het is een veel besproken onderwerp in allerlei damesbladen. Voor de stimulatie van de G-Spot, al dan niet aanwezig, zijn er ook verschillende vibrators ontworpen. De Splender G is een paarse langwerpige vibrator, waarvan de kop iets is gebogen. Volgens velen zit de G-Spot op een moeilijk te bereiken plek, die dus wel bereikt kan worden met de gebogen vibrator. De bediening geschiedt door middel van een draaiknop aan de onderkant, waarmee je traploos verschillende vibratiesnelheden kunt kiezen. De Splender G is een bijzonder krachtige vibrator, maar het is de vraag of er een ander effect is dan bij andere vibrators. Als je geen extra opwinding ervaart bij het stimuleren van de G-Spot, dan heeft deze vibrator geen meerwaarde ten opzichte van soortgelijke produkten. Volgens sommige onderzoeken zou slechts 10% van de vrouwen een erotisch gevoel hebben bij inwendige stimulering, dus de kans dat deze vibrator veel vrouwen zal helpen is klein. Door de krachtige vibratie en de lage prijs van de Splender G is deze vibrator toch de moeite waard, maar dan vooral voor stimulatie van andere erogene zones.



Cupids Couch


Je kent het wel. Je bent met je partner in een lekker erotische stemming en wil elkaar alle hoeken van de kamer laten zien. In seksuele zin natuurlijk. Dan biedt het bed je wel erg weinig mogelijkheden voor verschillende standjes. Misschien eens een kussen eronder schuiven, misschien kun je het eens doen op de keukentafel. Je blijft dan wel flink aan de wandel, op zoek naar nieuwe plekjes waar je je partner in de gewenste positie kunt krijgen. Voor alles is tegenwoordig een oplossing en zo ook in dit geval. De Cupids Couch is een zwarte kunststoffen opblaasbank met een bijzondere vorm. Door de golvende vorm kun je op diverse manieren op de bank zitten of liggen, waardoor je makkelijk(er) allerlei standjes kunt innemen tijdens het vrijen.



De Cupids Couch is van dik zwart PVC gemaakt en is verpakt in een niet al te grote kartonnen doos. Als de bank niet gevuld is met lucht is deze vrij makkelijk op te ruimen, maar hij past niet echt makkelijk meer in de originele doos. Jammer genoeg zit er geen opbergtas bij, waardoor je zelf even moeten zoeken naar een geschikte opbergplek. De Cupids Couch wordt geleverd met een elektrische pomp met allerlei aansluitstukken, zodat je de bank met gemak kunt oppompen en niet erg opgewonden moet gaan beginnen aan een uurtje pompen met een voetpompje. Voordat de bank volledig is gevuld ben je toch zo'n tien minuten verder, dus het is niet onverstandig om de bank zo vroeg mogelijk klaar te zetten. Gelukkig is de bank vrij comfortabel en daardoor ook bruikbaar als stoel om in te gamen of om comfortabel naar een film te kijken, dus je hoeft hem niet per se altijd direct op te ruimen. De bank is wel een beetje instabiel als je niet met je voeten op de rand leunt of als je de bank niet volledig hebt opgepompt.

De Cupids Couch is een leuke toevoeging aan het seksleven voor de avontuurlijke stelletjes. Je kunt er makkelijk mee in verschillende standjes vrijen en de bogen aan de zijkant bieden zelfs de mogelijkheid om je partner vast te binden in verschillende standjes. Het stevige PVC stinkt niet, is redelijk snel op te pompen (jammer alleen dat de pomp zo'n lawaai maakt) en de bank straalt echt iets erotisch uit. Nadelen zijn dat de bank vrij groot is en niet even snel in opgeblazen stand is weg te zetten en dat je de bank na gebruik niet makkelijk meer in de originele doos kunt krijgen. De prijs is aan de hoge kant (129 euro), maar je kunt er makkelijk jaren mee vooruit (het PVC is makkelijk schoon te maken) en het artikel biedt gewoon veel mogelijkheden.




Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK! In de volgende edities van Eronieuws bespreken we onder andere de Body Bouncer en meer!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!