DVD: (18+) Pink Paradise - David Guetta

Lars (detulp050)
Deze DVD zal niet snel bij Intertoys of Bart Smit verkocht worden, maar het is zeker geen porno. Je kunt de nodige blote borsten en verleidelijke poses verwachten van de danseressen van de stripclub, die allemaal bijzonder hun best hebben gedaan om er een beetje patent uit te zien. In principe bestaat de DVD uit twee elementen.

Allereerst zijn er natuurlijk de dames die ritmisch dansen op de muziek terwijl ze hun kleding uittrekken. Voor veel mensen zal dit al een waar genoegen zijn om naar te kijken. Echter, de DVD biedt nog een tweede element: de muziek. Ik heb natuurlijk de DVD eerst in zijn totaal bekeken: dans en muziek. Maar toen ik de TV had uitgezet en het geluid nog uit de boxen kwam, merkte ik dat de muziek bijzonder aangenaam is om naar te luisteren.

Een vlottere variant van de zogenaamde lounge zorgt voor een goed gevoel, zelfs zonder daarbij vergezeld te worden van schaars geklede dames. De muziek is dan ook gemaakt door een keur van bekende en minder bekende artiesten, zoals Bob Sinclar, Chris Willis en DJ LBR. De eigenaar van de stripclub, David Guetta is zelf verantwoordelijk voor een groot deel van de muziek en dat is niet onverdienstelijk; zou de DVD enkel bestaan uit de muziek dan zou hij zijn geld nog steeds waard zijn!

David Guetta

David Guetta