Kinderspecial: De feestdagen zijn in zicht!

Lyndsey (pluisje)
Voor hippe meiden
Oilily is al jarenlang favoriet bij vele meiden. Onlangs werd er een nieuwe geur geintroduceerd, Oilily Papillon. Lekker fris, en in een lieve verpakking: een absolute aanrader. Naast de Eau de toilette is er ook een bodylotion en een haar & body shampoo in deze lijn. Voor meiden die maar geen genoeg van Oilily kunnen krijgen, is dit kleurige horloge natuurlijk een echte must-have, evenals het dagboekje.



Natuurlijk willen hippe meisjes tijdens de feestdagen extra hip voor de dag komen. Dat kan met de diverse haaraccessoires van Zenner. Pooh, Knorretje en Tweety staan centraal, en er is van alles: van haarspeldjes tot "wokkels" en van haarbanden tot "pluizige" elastiekjes. Ook heel cool is natuurlijk die bijpassende Pooh-sleutelhanger, die je ook best aan een knoopsgat of strikje kan hangen!


Voor meisjes die dol zijn op glitters is er zeker rond de feestdagen heel wat te vinden in de winkels. Glitterhaargel, glitterspray, glitter tattoo's, alles kan. Ook leuk is dit glittersetje van CoB (o.a. bij Etos, DA en V&D) met glitterpotloden, glittergel en glitternagellak. Kinderen die helemaal into Hamtaro zijn, kun je zeker weten blij maken met deze Hamtaro reuze-washand en showerpuff, voor extra veel schuim. Tenslotte kun je ook bij Etos sinds kort terecht voor hele hippe verzorgingsproducten voor kids, zij introduceerden nog niet zo lang geleden de Etos voor Kids-lijn. Op deze foto zie je een lief badeendje en "Uit-de-knoop Spray", voor lastig kambare haren, maar er is nog veel meer voor leuke prijsjes (vanaf ¤1,99).


Ook Barbie heeft al een tijdje haar eigen verzorgingslijn, uiteraard geheel uitgevoerd in het roze. Veel artikelen zijn leuk verpakt in bewaartasjes, en dus leuk om cadeau te geven. Op deze foto zie je twee van zulke tasjes, eentje met badproducten en eentje met make-upjes, aangevuld met een heuse beautycase vol make-up en haarversiersels. Het toilettasje, voor iets oudere meisjes, is van Silly Gifts.


Natuurlijk kan een echte dame niet zonder een echte tas. Voor kids die van een grapje houden is deze vis-tas (met graatmotief aan de binnenkant!) van Silly Gifts een echte aanrader. Een kind wat dol is op knuffels, zal ook dol zijn op deze knuffelbare rugzak van Chilla Club. En voor hippe meiden die hun make-up en glitters overal mee naar toe willen nemen, is het toilettasje met wasmiddel opdruk van Silly Gifts een echte hit.


In bad met Pooh en zijn vriendjes
In bad met Pooh! Nou ja, niet met de echte (dan is meteen het bad vol ) maar wel met badspulletjes van Pooh en zijn vriendjes. De stoere Teigetje kun je met zuignapjes in het bad bevestigen, zodat het een heerlijk kussentje in je nek is. Een kind dat dol is op puzzelen, zal blij zijn met de cadeauverpakking met badschuim en (schuimrubberen) puzzel. En natuurlijk is haartjes kammen/borstelen veel leuker met een Pooh kam/borstel setje.


Babycadeautjes
Ken je iemand die binnenkort mama/papa wordt? Of is er onlangs een babietje geboren? Dan is het natuurlijk leuk om een baby-cadeautje in de zak van Sinterklaas te stoppen of onder de kerstboom te leggen. Difrax heeft sinds een tijdje een hele leuke cadeaulijn, met veel Nijntje-producten, maar ook andere leuke cadeautjes. Op de linkerkant van deze foto zie je de Nijntje kadokoffer, met daarin een slab, slofjes, fles en speen+koordje. Daaronder een flitsende disco-rammelaar en té schattige babysokjes. Helemaal rechts zie je Nijntje-stapelbekers, waar de meeste ukkies uren zoet mee zijn. Ook Etos heeft haar eigen Baby-Cadeaulijn, Little Surprise. In deze lijn vind je giftsets, knuffels, speeltjes en textiel (rompertjes, slofjes, badcapes etc). Op de foto zie je een slaappopje en muziekdoosje.