Party Review: HQ XL

Michel (TripleM)
Buiten was het al behoorlijk koud aan het worden, vanaf het parkeerterrein was het daarom snel omlopen naar de ingang van HQ XL. Rond half elf was het nog altijd alles behalve druk, maar dat is dan ook erg vroeg voor een feest dat tot zeven uur 's morgens doorgaat!

Decor

Afgezien van het podium waar de DJ's stonden was de zaal in Ahoy sober ingericht. Een drietal podia zorgden ervoor dat bezoekers wat meer overzicht konden krijgen maar dat was het dan ook wel. Geen rare stellages, geen versieringen aan het plafond. Gewoon verlichting en dat was het.

Hoe sober de rest van de zaal was, zo high-tech was het grote podium. Daar stonden meer dan 200 beeldschermen opgesteld in piramide-vorm, om zo onder andere beelden van de DJ's de zaal in te sturen.

Gelukkig waren er ook lasers aanwezig, die niet meteen vanaf het begin aanstonden maar uiteindelijk wel voor een heel mooi effect zorgden.


Markt!

Zoals bij veel feesten en zeker ook bij de UDC feesten was er ook deze keer weer een aparte ruimte voor eten en voor aanschaf van lampjes, lenzen en andere hebbedingetjes. Hotdogs, hamburgers, genoeg voer voor de innerlijke mens!

Ook kon je er terecht voor een massage, of met een speciale bril en hoofdtelefoon op even relaxen. Ik heb het niet geprobeerd, maar het zag er indrukwekkend uit.