CD Review: Underworld OST

Michel (TripleM)
Terwijl hij 's nachts in de metro zit, komt medicijnenstudent Michael Corvin (Scott Speedman) klem te zitten in een vuurgevecht tussen twee mysterieuze bendes. Hij ontdekt al snel dat hij een pion is geworden in een eeuwenoude rivaliteit tussen twee clandestiene en machtige groepen, weerwolven en vampieren.


Vampier Selene (Kate Beckinsale) is een vooraanstaand lid van de Death Dealers, een elite eenheid vampieren met als missie het vakkundig uitroeien van de weerwolven. Per ongeluk stuit ze op bewijs dat de weerwolven een jonge mensendokter willen ontvoeren, Michael, maar ze weet niet waarom. Geen van beide zijdes hebben ooit veel nut gehad van mensen en vermijden zelfs nauw contact met de meeste mensen.

Ondanks het feit dat haar superieuren niets van een mogelijke grootschalige actie tegen de vampieren willen weten, besluit Selene om Michael te volgen. Ze ontdekt dat de weerwolven een plan hebben dat weleens het einde van het vampierenras zou kunnen betekenen, maar niemand gelooft haar. Hoe zal dit aflopen?


Bekijk de trailer van Underworld vanaf de FOK! server. Download de trailer door hier te klikken. De trailer is gecodeerd met de DivX 5.05 codec. De meest recente versie van de DivX codec (op dit moment versie 5.1) vind je op DivX.com.

Je kunt de trailer uiteraard ook bekijken op de website van Underworld zelf, in Apple Quicktime formaat.