DVD Review: Totally Spies

Angel (Angelic1)
De drie vriendinnen Alex, Sam en Clover raken halsoverkop verzeild in de spannende en gevaarlijke spionnenwereld. Bij toeval hebben zij de wereld voor een ramp behoed en worden onmiddellijk door de geheime organisatie WOOHP gerekruteerd als superspionnen. De drie typische Beverly Hills meiden krijgen vanaf dat moment een spoedcursus in Totally Spies en moeten hun normale leventje zien te combineren met geheime missies, het verslaan van superschurken en de wereld redden van de ondergang!

Maarre... Wat betekent het eigenlijk om Totally Spies te zijn?
- Over het schoolfeest praten terwijl je een raket lanceert in de jungle
- Een laserföhn gebruiken om een superschurk knock-out te slaan
- Ik praat nooit meer met jou! tegen je vriendin zeggen en drie seconden later weer haar beste vriendin zijn
- Een supersonische jet gebruiken om op tijd op school te zijn voor je wiskundeproefwerk
- Een geheime doorgang vinden terwijl je nét een paar nieuwe schoenen aan het passen bent
- Geen woord loslaten tegen een bad guy, omdat je vindt dat hij een slecht kapsel heeft
- Je dekmantel verraden omdat je in een verhitte discussie belandt over de nieuwste popster
- De wereld redden met stijl!



Even voorstellen: drie meiden met stijl!
SAM (roodharig): De intellectuele Spion
Sam is de meest volwassen meid van de drie. Ze staat met beide benen stevig op de grond en denkt eerst logisch na voordat ze iets doet. Ze is geen cliché intellectueeltje, maar wel de beste van de klas. Met een koel hoofd bedenkt Sam praktische oplossingen voor alle problemen!

CLOVER (blond): De populaire Spion
Clover is totaal winkelverslaafd en staat altijd klaar om actie te ondernemen. Ze is impulsief en wordt om de haverklap verliefd. Ze is atletisch, sterk en staat altijd te trappelen om in actie te komen en de bad guys een lesje te leren, zelfs als ze helemaal geen schijn van kans tegen ze maakt. Clover heeft de gladste babbel die je je maar kunt voorstellen en ze weet haar vriendinnen uit elke benarde situatie te kletsen met een goed verzonnen verhaal.

ALEX (bruin): De jongste Spion
Alex is de jongste, een beetje naïef soms, maar tegelijkertijd ook heel schattig. Ze is zich niet altijd even bewust van het dreigende gevaar en de risico's die ze neemt. Ze wordt een beetje overschaduwd door Sam en Clover, haar vriendinnen waar ze veel bewondering voor heeft. Maar Alex zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de drie de beste vriendinnen in de hele wereld blijven.