Musical Review: 3 Musketiers

Hans-Robert (Adagio)
Het verhaal

3 Musketiers vertelt het heroïsche en romantische verhaal van de onbezonnen d'Artagnan (gespeeld door Bastiaan Ragas) die zijn ouderlijk huis verlaat om musketier te worden. Om dit doel te bereiken trekt hij naar Parijs. Hier komt hij drie andere musketiers tegen: Athos (Henk Poort), Porthos (Cees Geel) en Aramis (Rein Kolpa). Gezamenlijk trekken zij ten strijde tegen de doortrapte kardinaal Richelieu (Stanley Burleson) die achter de rug van de koning om een oorlog probeert te ontketenen tegen Engeland en Spanje. Hierbij wordt hij tegengewerkt door femme fatale Milady de Winter (Pia Douwes).

Ondertussen kruist ook Constance (debutante Tooske Breugem), het kamermeisje van de koningin, zijn pad. Zij brengt d'Artagnan nogal het hoofd op hol en ze worden tussen het wapengekletter door smoorverliefd op elkaar. Maar kardinaal Richelieu heeft andere plannen...

Reserveren, prijzen en locatie

3 Musketiers is uitsluitend te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De laatste voorstelling zal plaatsvinden op 4 januari 2004. Om te reserveren kun je bellen met het nummer 0900 300 5000 (45 cpm) of boek online bij TopTicketLine. De avondvoorstelling begint om 20.00 uur en de matineevoorstelling begint om 14.00 uur. De prijzen zijn 65 euro voor een eerste rang-plaats, 55 euro voor tweede rang en 45 euro voor derde rang. Het Luxor Theater ligt op de Kop van Zuid aan de voet van de Erasmusbrug. Er is voldoende parkeerruimte beschikbaar rondom het theater. Ook is Luxor uitstekend te bereiken met openbaar vervoer.

foto: Stefan Ammerlaan