Bordspel Review: Monopoly Junior

Angel (Angelic1)
Monopoly Junior is de speciale kinderversie van het klassieke gezelschapsspel. Hierbij speelt de handel zich niet af in straten maar in kermisattracties. Verdien of verlies je geld met ritjes in de draaimolen en de achtbaan of eet je helemaal ziek aan suikerspinnen! Monopoly Junior is je kans om meer zakgeld te krijgen dan je ooit bij elkaar hebt gezien.



Je begint je tocht over de kermis bij 'START' en reist vanaf daar verder over het speelbord. Als je op een lege attractie komt mag je er een eigen kassa neerzetten. Nu moeten andere spelers die bij jouw kassa belanden een kaartje kopen voor je attractie. Als je een kassa hebt op twee attracties van dezelfde kleur, mag je de dubbele prijs vragen. Reken jezelf niet te snel rijk, want omgekeerd ben jij de pineut als je op een attractie van je tegenstander komt.

Maak een ritje met de kermistrein, kijk naar het vuurwerk en speel videospelletjes in de speelhal. Waar je ook komt, het is volop kermispret. Pak een kanskaart en kijk waar je nu weer terecht gaat komen. Vroeg of laat is er iemand blut en iemand stinkend rijk! Benieuwd of jij het maakt als kermistycoon? Speel Monopoly junior en je komt erachter!