Combi Review: Bitte Ein Beat EU-phoria

Michel (TripleM)
Daar stonden we dan, buiten de Locomotion in Zoetermeer. Ik was er nog nooit geweest dus voor mij was alles nieuw, maar voor mijn metgezel was alleen het aangebouwde deel, te zien op de eerste foto, nieuw. De VIP armbandjes die je net al zag konden worden opgehaald en zo stonden we een paar minuten later binnen.


Om negen uur al binnen, da's best vroeg. Maar niet als je de cd, die je kreeg bij je gekochte VIP kaartje, kon laten signeren door bijvoorbeeld DJ Dean! Langzaam maar zeker stroomde er meer en meer publiek binnen, terwijl DJ Buddha zijn best deed om iedereen op te warmen. Uiteindelijk kwam Charly Lownoise om tien uur iedereen officieel welkom heten en kon het feest van start.

De zaal waar we ons in bevonden was de Plaza zaal. Felix, resident DJ in de Time Out in Gemert, opende de avond. Dansers, danseressen en een in oranje/zilver gekleed publiek (de dresscode voor die avond) kwamen langzaam op gang. Om kwart voor twaalf, een kwartiertje nadat Franky Tunes het overnam van Felix, trokken we naar de Festival zaal, voor de kenners: het oude gedeelte van de Locomotion. Daar trokken niemand minder dan Deaz D en Charly Lownoise hun platentassen open, en simpel gezegd schoot de avond toen in een stroomversnelling. Tot diep in de nacht knalde de hardstyle uit de speakers en mede door het super enthousiaste publiek stond de Locomotion te trillen op haar grondvesten.

Net toen ik dacht dat het niet meer lekkerder kon, nam DJ Dean het om half twee over terwijl in de Plaza zaal Abel Ramos achter de draaitafels kroop. Als je wil weten hoe dat eruit zag: ik heb met mijn digicam een klein filmpje (In DivX 5.0.3, 2,6 Mb, zonder geluid) gemaakt zodat je een kleine indruk krijgt, bekijk het filmpje hier.


Later op de avond volgden Deepack, Essential DJ Team, Luca Antolini en niemand minder dan DJ Isaac. Helaas hielden wij het maar tot half vijf uit, dus moeten we DJ Isaac bewaren tot een volgende keer. Gelukkig valt er ook nog genoeg te zeggen over de cd die we mee naar huis kregen: Bitte Ein Beat 6!