Film Review: Jackass-The Movie

Carin (carin)
Op 1 oktober 2000 deed Jackass zijn intrede bij MTV. Ondanks het instantsucces van de serie besloot Johnny Knoxville na 24 afleveringen te stoppen. Hij was van mening dat Jackass alle grenzen had overschreden en verder gaan zou voor het team betekenen dat de integriteit van Jackass zou worden aangetast en daar hadden de heren geen zin in. Regisseur Jeff Tremaine en producent Spike Jonze overtuigde Johnny Knoxville ervan om nog een keer de ultieme Jackass-ervaring uit te dragen. Zonder de beperkingen van televisie en met een enorm budget om hun gekste dromen uit te laten komen.
Het resultaat is Jackass-The Movie. Een film zonder verhaal, iets wat redelijk uniek genoemd mag worden in de filmwereld.

Jackass-The Movie gaat verder dan op t.v. en geeft de kijker een nieuwe kijk op o.a. boodschappenwagentjes, muizenvallen, krokodillen en speelgoedauto's.

David Gale, Vice President van MTV films verwoordde de gevoelens van hemzelf en een aantal vertegenwoordigers van MTV na de eerste vertoning van Jackass-The Movie.

"We gaan allemaal naar de hel".

Geen slecht resultaat voor een film zonder verhaal