Duitsland - Roemenië (1-1)

Ted



1e helft

In de 5e minuut geeft Ilie een voorzet aan Moldovan in een 2 tegen 1 situatie die makkelijk binnen kan tikken.

In de 9e minuut geeft Hagi een pass aan Moldovan rand 16 meter die van afstand vlak naast het doel schiet.

In de 17e minuut een mooi opgezette aanval tik tik hoge voorzet kopbal moldovan net mis. Even later een splijtende pass van de oude rot Hagi weer op Moldovan maar Kahn komt goed uit en pakt met de hand NET nog in het strafschopgebied. Paar minuten later een echte duitse schwalbe waar de goede deense scheidsrechter niets in ziet.

In 22e minuut komt Häsler ala Overmars naar binnen en haalt uit, Stelea kan net pakken maar een corner rest. Häsler neemt alle corners dus ook deze, Bierhoff (who else?) weet de bal precies op z’n hooft te nemen maar Stelea pakt de bal met een flitsende reaktie.

In de 27e miuut gaat de bal door een groot gedeelte van de duitse ploeg rechts voor uiteindelijk komt ie bij Scholl die de bal rand 16 meter met veel effect in het netje schiet.



40e minuut wordt Ilie in het strafschopgebied even aangetikt maar geen strafschop, ze blijven erover klagen bij de scheids Hagi en Ilie krijgen dus allebei geel, even later krijgt duitsland een goede kans maar Häslers pass komt net niet aan. Even later wordt Hagi vastgepakt waarbij ie een hand tegen z’n gezicht krijgt, vrije bal mee begint meneer te zeuren om een gele kaart maar deze goede scheids komt dreigend aanlopen dus Hagi kiest maar eieren voor z’n geld gezien ie net zelf geel kreeg. Even later is het rust.

2e helft

Linker is gewisseld voor Rehmer.
In de 48e minuut weet Moldovan door flink door te zetten alleen voor Kahn te komen maar is dan al ver naar buiten dus kan Kahn redden, uit de corner zou nog een kop kansje komen maar die was vrij makkelijk te pakken. Paar minuten later kreeg Bierhoff weer een kopkans maar Stelea brengt redding.

In de 62e minuut krijgt Ziege een voorzet van Bierhoff maar kan m net niet goed op z’n hoofd nemen en gaat dus voor langs. 3 minuten later een vrije trap genomen door Ziege die hij van vrij grote afstand de bal net naast krult.

67e minuut komt de nummer elf op Kahn af die hem net de bal weet te ontfrutselen maar dan komt ie bij Moldovan die hem tegen een duitser aantikt en dan in de rebound net naast schiet. In de volgende minuut wordt Dan Petrescu gewisseld voor Contra.

In de 72e minuut worden Hagi en Häsler gewisseld voor Mutu en Hamman en 4 minuten later Matheüs voor Daisler.

In de 82e minuut krijgt Bierhoff een hele mooie pass en scoort maar wordt afgefloten voor vermeent buitenspel. 2 minuten later wordt Moldovan gewisseld voor Iliescu.

In de 87e minuut wordt Contra neergelegd er werd geprobeert de bal te spelen maar alleen Contra werd geraakt maar de scheids liet doorspelen.

Na drie minuten blessuretijd fluit de Deense scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.