Red Dead Redemption 2

Natuurlijk zijn onze users ook al aan de slag gegaan met de game. Op het forum loopt het draadje als een malle en daar delen users hun opmerkelijkste momenten in de game. Een paar willen we jullie niet onthouden:

LTVDK: Kwam iemand tegen die voor mijn neus van zijn paard afviel en daarna reed er een koets over zijn arm heen. Ik snel die vent achterop mijn knol en naar de dokter in St. Denis gebracht. Eenmaal aangekomen zegt die dokter doodleuk 'ja die arm moet er af' en waarschuwt me nog dat ik niet hoe te blijven om het te zien. Toch nieuwsgierig blijf ik kijken en begint de dokter die arm er af te zagen, zodra de arm los is gooit die die in een emmer en verbind de wond.

7nightwing7: Deze game .

Gisteren in de nacht een man ontmoet in de wildernis. Had een kampvuurtje gemaakt. Was helemaal bezopen die vent. Had een mooi verhaal te vertellen. Zijn laatste fles whiskey was op. Als ik wat whiskey voor hem had, zou hij zijn tong wat losser maken, en wilde hij mij dat verhaal vertellen. Uiteraard gedaan. Mooi man. Vervolgens, gaat hij knock-out door teveel gezopen. Zit ik dan, in the middle of nowhere met een vent die ko is. Dus wat deed ik toen ? Ik besloot de mechanics van de game te gaan testen. Ik pakte de bewusteloze man op, en gooide hem in het kampvuurtje dat hij zelf gemaakt had. Hij vatte direct vlam. 🔥🤠. Helemaal verkoold. Nu was hij dus dood. Maar er is meer...... Ik had een dynamiet staaf gevonden. Nu besloot ik het gore systeem te testen. Dynamiet staaf aangemaakt en bovenop hem gegooid.

Het resultaat : samen met mijn paard door de klap naar achter gevlogen. (Gelukkige beiden overleefd). En het lijk ? Dat miste een arm, een onderbeen, en zijn hoofd.

voetbalmanager2: Het tofste in deze game vind ik toch wel het jagen. Daar moet je echt moeite voor doen en het levert je ook echt wat op. Ik was op zoek naar bepaalde botten en huiden voor mijn kamp, want die kan je gelukkig niet zomaar in een winkel kopen.

Eerst ging ik gewoon met mijn paard en pijl en boog een stuk willekeurige wildernis in. De enige beesten die ik zag waren konijnen, vogels en een raccoon. De grotere dieren merkten mij eerder op dan ik hun en ik zag ze alleen wanneer ze vluchten. Goed ik sluipen dus en rekening houden met de wind zodat ze mijn geur niet oppikken en uiteindelijk kwam ik na een paar minuten speuren een klein hert tegen. Helaas kwam ik net iets te dichtbij waardoor het kon vluchten voordat ik goed aan kon leggen.

Even verderop kwam ik een doorwaadbaar stroompje tegen en daar was het al makkelijker om grotere dieren te vinden. Toen ik al sluipend een groep herten ontdekten pakte ik het heel voorzichtig aan. Van struik naar struik sluipend en telkens zorgend dat ik niet te dichtbij kwam had ik eindelijk een mooie plek gevonden om mijn schot te wagen, maar toen werd het groepje weggejaagd door een roofdier

Daarom heb ik maar de eerste 2 konijnen die ik tegenkwam door hun kop geschoten zodat ik tenminste nog iets mee terug kon nemen naar het kamp. Voor de upgrades moet je echt veel moeite doen, maar dat maakt het juist zo tof

Een ander moment:

Ik moest voor de horse challenge #4 iemand 3300 feet met een touw achter mijn paard meeslepen. Na een shootout met een andere gang maar 1 van de slachtoffers vastgebonden. Na 5 minuten had ik de challenge nog niet gehaald. Blijkt het dat je dat moet doen met iemand die nog levend is.

Ik maak die gang member los en rij verder. Kom ik die dronken gast tegen die met zijn paard en wagen tegen een boom gereden is. Hij vraagt mij om op zijn wagen en spullen te passen terwijl hij lopend hulp gaat halen. Hij waggelt misschien 100 meter om net buiten mijn zicht met zijn dronken kop tegen een boom aan te gaan zitten. Ik heb gewoon een paar minuten op hem gewacht en kwam er pas achter toen ik hem met mijn verrekijker tegen die boom zag zitten. Dus ik stap op mijn paard rij naar hem toe, vang hem met mijn lasso en voltooi de challenge _O_

Joosie200: Lenny! /nuff said. Eerst denk je: meh wat drankjes doen. Maar dan krijg je het vervolg. Dat je dus op zoek moet naar je buddy en alles op hem lijkt in de saloon Vervolgens dronken wegrennen van law enforcment was briljant.

Jimbo: Het was high noon, de zon ging langzaam onder over het prachtige landschap van Red Dead Redemption 2.Met een slakkegangetje liep ik naar mijn trouwe ros die ik dankzij de DLC (waar we vast nog veel van kunnen verwachten) in mijn bezit was.

Al mashend op de X toets had ik mijn lot besloten, ik ging maar weer eens naar de stad om een lekkere louw warme whiskey zonder ijs te nuttigen. Helaas sloeg het noodlot toe, op het moment dat ik de stad in rij steekt er iemand over... Hij keek niet links, niet rechts en al helemaal niet nogmaals links. Al snel schoten uit alle hoeken de mensen de ongelukkige passant te hulp. Ik probeerde nog weg te rennen maar het was te laat! Rechtboven in beeld zag ik het al verschijnen: Wanted!
Uiteraard liet ik het hier niet bij zitten en ik pakte mijn schietgrage 6-shooter in de hoop de getuigen een kopje kleiner te maken onder het mom van 'dead men tell no tales'.

Nog voor ik de kans had om de trekker over te halen klonken er aan alle kanten al schoten. Fuck, de bounty op mij hoofd was al dusdanig hoog dat ik niet meer welkom was in dit stadje. Als ware dalton verstopte ik mij achter een muurtje, hopend dat de kogelregen even zou stoppen. Het moment was daar, ik moest rennen! Direct het eerste gebouw in wat ik kon vinden. Ik had geluk, ik zat in het hotel! Snel bestelde ik een meisje en vertrok een kamer in, hier heb ik de nacht heerlijk doorgebracht om met de vroege ochtendzon weer te vertrekken, maar uiteraard niet voordat ik een kleine 50cent extra betaalde voor een happy ending.