Blackview BV8000; telefoon voor een bouwvakker!

Blackview is een Chinese fabrikant die smartphones produceert. Het bedrijf is in 2013 opgericht en richt zich op de budget markt. Hun slogan is ''Smartphone for everyone''. 

Vorig jaar bekeken we van Blackview de BV6000 een rugged toestel die water-, stof- en valbestendig was. Dit jaar komt Blackview met de opvolger van de BV6000; de BV8000 die evenals de vorige generatie weer een stapje beter moet zijn. 

Het scherm is weer iets groter geworden; 5 inch in plaats van 4.7'' maar Blackview heeft zich de kritiek van voorgaande toestellen ten harte genokmen en het 5 inch scherm is geplaatst in een behuizing met de zelfde afmetingen als het toestel van vorig jaar, ondanks het 0.3'' grotere scherm.

Daarnaast heeft de telefoon ook een wat dunnere behuizing, wat er al met al voor zorgt dat het toestel op papier al wat beter uit de verf komt dan de BV6000 van vorig jaar. 

In deze review bekijken we of de BV8000 ook verder een goede doorontwikkeling is van de BV6000, of als blackview hier en daar nog een steekje laat vallen. 

Met dank aan Blackview voor het beschikbaar stellen van de Blackview BV8000 voor deze review. 

Blackview BV8000