E-sigaret: Kangertech EVOD 2

De EVOD 2 wordt net als de voorgaande versie geleverd in een net doosje met scratchcode waarmee je op de Kangertech site de echtheid kunt controleren. Zoals met alle wannahaves blijken de wat nauwer kijkende medemensen in China ineens niet bepaald nauwdénkend, en wordt er volop gekopieërd, geëxporteerd, geïmporteerd en aangesmeerd, dus let op dat je geen neppie koopt voor een echie-prijs.

Als je de doos open maakt, ligen daar 2 mooie netjes afgewerkte blinkende RVS e-sigaretten, opgeladen en klaar voor gebruik, te smeken om gevuld te worden met e-liquid. Overigens is de EVOD 2 ook leverbaar in een scala aan andere kleuren zodat er voor eenieder iets bij zit, en je niet bang hoeft te zijn dat de buurman/vrouw dezelfde heeft. Je kunt ook leuk combineren met de los verkrijgbare extra clearomizers; een kleurtje op een zwarte batterij of andersom, of een RVS clearomizer op een gekleurde batterij; alles kan.

Kangertech EVOD 2 e-sigaretten

Als je de EVOD 2 uit de doos pakt voel je meteen dat het een degelijk ding is, hij ligt lekker in de hand en voelt lekker stevig aan. Optisch is hij op het eerste gezicht hetzelfde als de eerste versie, maar als je ze naast elkaar legt zie je dat de clearomizer een klein stukje langer is, dit komt doordat hij nu voorzien is van een dual coil (een dubbel gloei-element) wat moet zorgdragen voor een grotere damp productie en een betere smaakbeleving van je favoriete e-liquid(s).

De batterij activeer je net als bij de meeste e-sigaretten door binnen 2 seconden 5 keer op de schakelaar te drukken, daarna knippert de helder witte LED achter de schakelaar 5 keer, en is de batterij geactiveerd. De set bestaat uit 2 complete bedrijfsklare e-sigaretten, waar de coils al in zitten. Onderin de doos zit ook nog een verpakking waar je 5 coils in zult vinden. Er wordt geadviseerd om deze na 2-3 weken te vervangen, dus voorlopig kun je vooruit. Tevens zit er een USB-lader bij de set waar je de batterijen binnen een uurtje of 2 weer helemaal mee op kunt laden vanuit het lichtnet, maar je kunt hem ook in je laptop prikken, of desgewenst in de auto in zo'n sigaretten aanstekerplug met USB-aansluiting; érg praktisch.

Kangertech EVOD 2 starterset