Strip: Argus '12

Iedereen kent de spotprenten van Argus ondertussen wel. Hij wordt in verschillende bladen en op internet gepubliceerd. Na het stoppen van gratis dagblad De Pers kostte het hem ook weinig moeite om een ander medium te vinden om de publicatie van zijn grappen voort te zetten.

Argus 12

In deze bundel vind je al zijn gags van het jaar 2012. Ingedeeld in verschillende onderwerpen passeren de onderwerpen die in 2012 de boventoon in de media voerden allemaal de revue. Zo zien we grappen over het PVV-meldpunt, de crisis, het EK-voetbal en natuurlijk mag Griekenland niet achterblijven. De tekeningen zijn vaak simpel, maar meer is niet nodig om de grappen over te brengen. Deze zijn in de meeste gevallen erg scherp, en soms ook héél slim gevonden. René Leissink (de auteur van Argus) vindt soms woordspelingen waarbij je denkt, hoe komt hij er toch op?’

Het boekje van Argus is dus een erg leuk jaaroverzicht van 2012. Hoewel dit boekje al enige tijd uit is en we al een eind op weg zijn in 2013, kan dit een leuk cadeau voor bijvoorbeeld vaderdag zijn.