CD: Nevermind the Bollocks... here's Paul Oakenfold

Paul Oakenfold staat bekend als een dj c.q. producer die variatie niet uit de weg gaat. In deze twee mixen laat hij wederom de luisteraar alle hoeken van de electronische muziek zien.

Zo kom je onder andere house en techhouse tegen, maar ook trance ontbreekt niet op de twee schijfjes. Het toppunt van de eerste cd is ongetwijfeld I'm Alive, het nummer wat Paul Oakenfold heeft gemaakt samen met Infected Musroom. De beat in dit nummer is echt voortreffelijk en de mannelijke vocals, in tegenstelling tot veel andere nummers, is in deze track zeker een meerwaarde.

Verder is er ook het wat oudere Not Over Yet van Grace te horen op de eerste cd, ware het niet dat Jonas Hornblad zijn eigen stijl erdoor heeft gemixt. Dit resulteert ook in een hele sterke plaat. Verder zijn er veel dj's te horen die de laatste tijd flink aan hun carrière aan het timmeren zijn. Zo ook Tom Colontonio die met Verticle Drop ook weer een dijk van een nummer aflevert voor deze cd.

Ook de tweede schijf is zeer de moeite waard. Het begint al met het openingsnummer; Galactic Mantra van Ovnimoon geremixt door Liquid Soul. Het is een lied wat je bijna naar hogere sferen brengt en wat zeer zeker uitnodigt om verder te luisteren. Verder sluit de cd nagenoeg naadloos aan bij de eerste cd en gaat op hetzelfde niveau verder. Een nummer wat er voor mij zeker uitsprong was Wait for You van Justin Oh. Ook dit is een dj die nog niet zo gek lang bekend is, maar van wie we zeker nog meer gaan horen. 

Al met al is het een schijf die heel goed wegluistert. Oakenfold heeft veel nieuw en goed talent laten horen van het Perfecto Fluoro label. Wat het juist zo goed maakt is dat Oakenfold niet heeft geprobeerd zijn eigen tracks overdadig aanwezig te laten zijn, of juist veel nadruk hierop te leggen. Wat hij heeft gedaan is zijn nummers overal tussendoor te plaatsen en er een goed geheel van te maken. Ook de manier waarop alle nummers aan elkaar zijn gemixt verdient een compliment. Hele goede cd.