Bordspel: Ultiem Verlangen - Classic Edition

Ultiem Verlangen (18 jaar en ouder), de titel geeft al een hint, heeft te maken met een erotisch getinte en leuke avond samen met je partner. Dit spel, uitgegeven door Moodzz, geeft de mogelijkheid om je seksleven vanuit een ander perspectief te beleven, namelijk in een spelvorm waarbij de dobbelsteen bepaalt welke opdrachten je voorgeschoteld krijgt. De classic edition is de variant om thuis te spelen met 480 vragen en opdrachten.

Eerste indruk
Wanneer je de sensueel vormgegeven doos openmaakt vind je een vijftal stapels kaarten bestaande uit opdrachten voor de man en opdrachten voor de vrouw en vragen met verschillende moeilijkheidsgraden. Daarnaast zit er een bordspel, een speciale dobbelsteen en twee verschillende zandlopers in, als kers op de taart zit er een eenvoudige kaart bij waar alle spelregels op staan. Dat betekent dus dat je snel aan gang kan en niet eerst uren de spelregels hoeft door te spitten, dat zou namelijk de hele sfeer bederven wanneer je dit nog niet gedaan zou hebben. Als je eenmaal de spelregels goed doorgelezen hebt kom je erachter dat je het spel extra interessant kan maken door middel van pittige kleding en attributen zoals chocolade, muziek, slagroom en dergelijke.

Doel van het spel
Het doel van het spel is om het ultieme verlangen van je partner of van jezelf uit te laten komen door de winnaar van het spel te worden. Indirect is het de bedoeling om een fantastisch voorspel te beleven, elkaar beter te leren kennen en een leuke ervaring eraan over te houden. Je wordt niet zomaar winnaar; deze titel moet je bemachtigen door een pentagramvormige -wat symbool staat voor de vruchtbaarheid- ganzenbord vol met opdrachten en vragen te doorlopen. De missies variëren van erg preuts tot erg heftig, daarom wordt in de spelregels de nadruk gelegd op respect; elke speler kan er namelijk voor kiezen om een opdracht over te slaan. Ultiem Verlangen is zeker aan te prijzen door middel van de subtiele opbouw, de speler krijgt namelijk eerst tedere opdrachten en veranderen daarna in intieme en uiteindelijk in vurige. Door deze vlotte overgang is het dan ook een hele uitdaging om het spel uit te spelen voordat het minnespel heeft plaatsgevonden.