DVD: Jennifers Body

Megan Fox heeft haar bekendheid voornamelijk te danken aan haar fantastische looks, die haar matige acteerprestaties in bijvoorbeeld de Transformersserie en How to lose friends and alienate people ruimschoots compenseren. Recentelijk mocht ze voor hrt eerst een hoofdrol op haar naam schrijven als higschoolgirl Jeniffer in Jennifer's Body.

In oktober verscheen er hier al een review van de bioscoopversie, nu is de tijd aangebroken voor Jennifer's Body voor thuis. Hell Yes! of toch niet?

Voor wie de bioscoopversie gemist heeft, hier volgt een korte samenvatting: Jeniffer (Megan Fox) wordt na een optreden van rockband Low Shoulder meegenomen door de bandleden, die een mysterieus ritueel op haar willen uitvoeren. Helaas is Jennifer niet bepaald maagd meer en laat dat nu juist een vereiste voor het ritueel zijn. Gevolg: Jennifer verandert in een soort vampier die leeft op het bloed van jonge mannen. Haar beste vriendin Needy (Amanda Seyfried, Mean Girls) heeft al snel door dat er iets niet helemaal in de haak is. Zij probeert te achterhalen wat er nu precies aan de hand is, terwijl Jennifer ondertussen de ene na de andere jongen van haar school verslindt.

Meer niet? Nee, dit is het wel ongeveer. De film moet het echt hebben van een overvloed aan waanzinnige shots van Megan. Als je een echte fan van Megan bent, zul je een fantastische avond beleven aan deze film. Zelfs met scherpe hoektanden en bloedspatters in haar gezicht is het nog een plaatje. Ben je echter op zoek naar een spannende film, een humoristische film, of eigenlijk gewoon een film met een goed verhaal waarin fatsoenlijk geacteerd wordt? Laat deze dan maar zitten.

Voor de extra's hoef je Jennifer Body ook niet aan te schaffen; die vijf deleted scenes en een minuutje bloopers zijn echt niet de moeite waard. Een gemiste kans: een audiotrack met commentaar van Megan Fox was natuurlijk wel interessant geweest!