CD: Armin van Buuren - The music videos 1997 -2009

Het is oud nieuws dat Armin van Buuren de beste dj te wereld is. Naast al zijn State Of Trance cd’s komt hij nu met een verzamelalbum met daarop zijn 17 heerlijkste tracks en daarbij horende videoclips. The music videos 1997 – 2009 bestaat dus uit twee schijfjes. Hopelijk wordt dat dubbel genieten.

Het eerste, en blauw gekleurde schijfje is de dvd. Je kunt kiezen om alle video’s achter elkaar te door te laten spelen of je kiest een video uit in het menu. Altijd handig want zo hoef je niet te wachten tot je favoriet langs komt. Laten we nou ook niet gaan zeggen dat het super speciaal is want bij elke dvd die uitkomt zit een menu optie om er doorheen te klikken.Wat heel erg opvalt bij de eerste clip 'Never Say Never' is dat het geluid een beetje brakkig is. Het volume gaat namelijk van zacht naar hard. Helaas blijkt dit ook meteen een minpunt te zijn van de hele dvd. Want overal schommelt het geluid van zacht naar hard. Iets wat absoluut niet lekker is als je er naar zit te kijken.

NNaast ‘Never Say Never’ staan ook ‘Fine Without You’ ,‘Unforgivable’ en de met een Best Music Video award bekroonde ‘In And Out Of Love’ op. Naast al dit redelijk recente werk van Armin vind je ook wat tijdloze klassieker van zijn hand terug op de dvd. ‘Communication’, ‘Blue Fear’en ‘Sail’ morgen ook zeker niet vergeten worden op deze verzamelaar.

Naast de dvd zit er ook een cd van al deze tracks in de hoes. De tracklist is een exacte kopie van wat er ook aan videoclips op de dvd staat. Het is een leuke verzameling van oldies en newbies van Armin van Buuren en zeker een must voor elke Armin-fan. Het grootste minpunt wat wij hebben kunnen ontdekken aan deze schijfjes is de vreselijke geluidskwaliteit op de dvd. Iets wat toch eigenlijk wel heel erg belangrijk is als het gaat om muziek. Vandaar dat deze maar drie sterren van ons krijgt. Zonde...

Tracklist:
1. Never Say Never (Feat. Jacqueline Govaert)
2. Fine Without You (Feat. Jennifer Rene)
3. Unforgivable (Feat. Jaren)
4. In And Out Of Love (Feat. Sharon Den Adel)
5. Going Wrong (With Dj Shah Feat. Chris Jones)
6. The Sound Of Goodbye (Feat. Elles De Graaf)
7. This World Is Watching Me (Vs. Rank 1 Feat. Kush)
8. Sail
9. Love You More (Feat. Racoon)
10. Serenity (Feat. Jan Vayne)
11. Shivers (Feat. Susana)
12. Burned With Desire (Feat. Justine Suissa)
13. Yet Another Day (Feat. Ray Wilson)
14. Communication
15. Blue Fear
16. Gaia - Tuvan (Bonustrack)
17. Communication (Extended Version) (Bonustrack)