DVD: Management

De immer mooi blijvende Jennifer Aniston speelt de hoofdrol in Management. Ze lijkt maar niet ouder te worden, maar wel steeds mooier. Al zijn daar natuurlijk ook de meningen over verdeeld. Naast haar speelt Steve Zahn de andere hoofdrol. Zij worden bijgestaan op de titelrol door niemand minder dan Woody Harrelson.


Sue (Aniston) is een zakelijke vrouw die werkt als verkoopster van hotelschilderijen. Geen schilderijen van hotels, maar van die mooie kunst die aan de muur hangt in hotels en motels. Op doorreis overnacht ze een keer in het motel van de ouders van Mike (Zahn). De ietwat verlegen aangelegde Mike vindt Sue wel een leuke dame en besluit alles in de strijd te gooien om haar voor hem te winnen. Hij is echter niet de casanova die hij denkt te zijn en doet dan ook verwoede pogingen Sue te versieren. Wanneer Mike dan eindelijk succes heeft, en de kont van Sue aan mag raken, lijkt hij in de wolken te zijn en kan hij zijn geluk niet op. Sue heeft haar bedenkingen, maar besluit toch voordat ze weg gaat even een nummertje te maken met Mike. Ze wil ook wel eens buiten de paden van haar gestructureerde leventje lopen.


Sue vertrekt nadat ze Mike even de hoeken van het washok heeft laten zien, maar Mike wil niet dat dit een afscheid is. Hij besluit zijn spaarcentjes bij elkaar te rapen en koopt een ticket om naar 'zijn' Sue te vliegen. Wat dan volgt is een avontuur waarin Mike zich in het georganiseerde leventje van Sue probeert te passen. Mike is niet het type dat opgeeft als iets tegen zit en is bereid om erg ver te gaan om Sue voor zich te winnen. Zelfs al moet hij daarvoor even langs de nieuwe vriend van Sue: de kaalgeschoren, soja-yoghurt verkopende Jango (Harrelson).


Helaas komt Management pas laat uit de startblokken. Voor een komedie duurt het erg lang voordat echt leuke grappen uit de hoed getoverd worden. Dit zorgt toch voor een wat mindere ervaring van de film. Zahn en Aniston doen wel hun best om het grappig te laten zijn, maar slagen toch niet helemaal hier in. Pas wat later in de film komen de echt leukere grappen en snap je waarom Aniston haar naam er aan heeft verbonden. Al lijkt ze dat ook te pas en te onpas te doen de laatste tijd. Harrelson verbaast je wel in de rol van Jango, maar krijgt het toch ook niet voor elkaar deze film tot een hoger niveau te tillen. Een 'gewone' komedie: niets meer, niets minder.

Label: RCV Releasedatum: 12 november 2009 Kijkwijzer:
Waardering film: - Waardering extra's: N.v.t.

Kijk voor meer films en dvd's in Film, Tv & Radio.