CD: D-Block - S-Te-Fan - Music Made Addi

Al een tijdje werd door de hardstyle liefhebbers smachtend naar uitgekeken: het debuutalbum van D-Block & S-Te-Fan: Music Made Addictz. Het duo dat de afgelopen jaren floorfillers als 'Keep It Coming', 'Evolutionz' en 'Total Eclipz' afleverde en op zo'n beetje iedere grote party te zien is/was verwoordt het als volgt:

"I keep on searching that feeling for more
I don't want to fight this no more
Music takes me higher baby
Music made the addict in me"



Het is de tekst van de eerste track van het album, 'Music Made Addict'. Deze plaat is al een tijdje uit en is terug te vinden op de nodige compilatiecd's. Een prima track die de toon zet voor de rest van het album: melodieus, stevig en energiek. Dit recept horen we in de overige tracks op de cd terug. In het prachtige 'Supernova' en 'Dreamers Of Dreamz' bijvoorbeeld. Beiden goed voor het nodige kippenvel voor je begint met stampen. Ook het heerlijke 'Teqnology' is één van de tracks die je niet stil laat zitten.

Naast de nodige eigen producties van het duo bevat de cd ook een aantal geslaagde samenwerkingen. De hand van DJ Isaac is in 'Music Is Why' duidelijk te horen, 'The Human Soul' bevat typische Wildstylez-sounds en ook een co-op met Josh & Wesz is een geslaagde floorfiller.
Uiteraard ontbreekt MC Villain ook niet op het album. Naast de intro horen we hem terug op de track 'Sound Of The Thunder'. Na tracks als 'Keep It Coming' en 'Evolutionz' wederom een geslaagde samenwerking van het trio. Een heerlijk opzwepende track met een flinke bassdrum en vette vocals. Na deze track gaat het gas er wat verder op in samenwerking met Deepack, Max Enforcer en High Voltage. Met name de laatste track is een keiharde beuktrack, die heel wat weg heeft van 'The Fusion Of Sound' van de Donkey Rollers. Een knallend einde van een heerlijk album, dat met een korte bonustrack nog even verlengd wordt!


Met Music Made Addictz laat het duo horen dat ze niet voor niets in een paar jaar tijd naar de top van de hardstylescene zijn gestormd. Iets negatief is er dan ook niet op aan te merken, want de typische DBSTF-sound komt in elke plaat naar voren. Dat ze nog maar lang verslaafd mogen blijven!


Label: Cloud 9 Dance Releasedatum: 24 september 2009
Waardering:

Kijk voor meer muziek in FOK! muziekforum.