Fifa 07


Hee jij daar! Fan van voetballen? Kun je ook niet stilzitten tijdens een voetbalwedstrijd op televisie en al helemaal niet als je in het stadion zelf bent? Ooit wel eens durven dromen dat jij hoogstpersoonlijk de manager bent van je eigen voetbalclub? Denk jij dat je het allemaal beter kunt en je heel de FIFA wereld op zijn kop kan zetten met je superslimme zakeninstinct en nog veel betere voetbalkennis? Ga je ook vloeken en tierend schelden als je club een doelpunt tegen heeft gekregen? Dan is FIFA 07 echt iets voor jou.

Eeuwen laadtijden later komen de overbekende logo\'s en introductieschermen tegemoet en kun je eindelijk eens op START drukken om in het hoofdmenu van de volledig Nederlandstalige Fifa 07 te komen. Al snel roffelt er een zeer toepasselijke soundtrack door het menu heen en ben je verbaasd over de tientallen opties en mogelijkheden die FIFA 07 biedt.

Helaas, snel door het menu scrollen is er niet bij. Het lijkt wel alsof de achtergrondmuziek zoveel rekenkracht in beslag neemt dat er veel te weinig overblijft om op een normale snelheid door het menu heen te scrollen. Supertraag! Ach, wat maakt het ook uit. We kopen geen games om naar menu\'s te staren toch? We willen voetballen en warempel op tig verschillende manieren in FIFA 07.