Colin McRae 2005 Plus

Vorig jaar rond deze tijd reviewde ik de PC Versie van het spel. Een Xbox preview kwam ook aan de beurt en collega Thomas B. deed de PS2 review. Nu is het spel ook verschenen voor de PSP.

Hebben we hier te maken met een 100% port? Niet helemaal. Meer 110%, want er staat het woordje plus achter de titel. De introductie en de rest van het menu zijn identiek aan de eerder genoemde versies, dus zullen we maar met het pluspakket beginnen?

De Plus: Download highscores en replays van andere PSP\'s. Zo, Klaar. Dat was dan de plus van het spel.
Erg veel indruk maakt het niet op me. Dat je de replays van andere PSP\'s kunt downloaden is misschien wel leuk, maar om het spel daarom plus te noemen gaat te ver.

Dat de PSP niet overloopt van intern geheugen is in deze versie ook goed te merken. Het menu, de garage en de tracks dienen allemaal apart ingeladen te worden. Het spel is wel helemaal intact gebleven. Alle auto\'s, tracks en selecties die je in de voorgaande versies vond kom je ook in CMR Plus tegen. Je bent nog steeds \"vrijwillig verplicht\" je auto goed te tunen. Want doe je dat niet dan maak je echt nauwelijks kans op de overwinning. De behendigheidsproeven ontbreken natuurlijk niet en verder heeft men niet getornd aan de grafische kwaliteiten van de game. En daar ligt nu net het grootste probleem van deze game.