Piranha DVD afstandsbediening

In de verpakking zit een afstandsbediening en een klein kastje die je in één van de vier controllerpoorten moet pluggen om zo DVD\'s af te spelen. Dit kastje is noodzakelijk om de DVD\'s af te spelen, want hierin zit de infraroodontvanger voor de afstandsbediening. Naast dit kastje zit er natuurlijk ook een afstandsbediening in het pakketje. In de afstandsbediening gaan twee AAA-batterijen die niet meegeleverd worden.

Zoek de verschillen


De afstandsbediening zelf is een bijna exacte kopie van die van Microsoft. Er zitten precies dezelfde functies op en de vormgeving is ook bijna precies hetzelfde. Die van Piranha is iets breder, maar dat is haast niet merkbaar. De toetsen zijn een beetje ongevoelig maar dat is niet zo heel erg. Het is goed te doen om met deze afstandsbediening een DVD te bekijken. Hij voelt misschien iets goedkoper aan die van Microsoft maar het werkt gewoon zoals het moet.

Als je gewoon simpel een DVD wil kijken dan voldoet deze afstandsbediening prima. Meestal hoef je bij een DVD alleen maar op play te drukken of een extra feature te selecteren en dat werkt goed bij deze afstandsbediening. Zeker gezien de lage prijs (16,95 tegen 31,95) geef ik de Piranha DVD afstandsbediening een 7.5.