XXX-News (18+) en win de Foxy!

Zoals elke maand kun je ook deze maand weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die tegenwoordig op de markt te verkrijgen zijn. Deze maand onder andere een nieuwe seksmachine en ijzige verrassing!



Fucksall Fucking Machine


Een nadeel van veel dildo's en andere speeltjes is de bediening. Je bent afhankelijk van je eigen snelheid, ritme en continuïteit of juist die van je partner. Soms wil je gewoon flink gepenetreerd worden en dan is de manuele bediening gewoon niet altijd ideaal. De laatste tijd komen er steeds meer producten op de markt die het wat dat betreft van je kunnen overnemen. Soms zijn het vreselijk onhandige apparaten die je nergens discreet kunt opbergen, maar de fabrikanten steken steeds meer geld in handigere oplossingen. Zo zijn er tal van elektrische gereedschappen uitermate geschikt om een gelijkmatige en snelle penetratie te simuleren. In het verleden bespraken we al eens een opzetstuk voor een electrische schroefboormachine en nu is er de eerste sexmachine gemaakt van een elektrische zaag: de Fucksall Fucking Machine



De Fucksall Fucking Machine is een aangepaste elektrische zaag, waaraan, in plaats van een zaagje, een vac-u-lock adapter bevestigd kan worden. Deze adapter, die met een schroefje vastgezet kan worden, maakt het mogelijk om alle dongs van Doc. Johnson aan de Fucksall Fucking Machine te bevestigen. Door de stekker in het stopcontact te steken en de zaag in te stellen op een bepaalde snelheid, kan de Fucksall Fucking Machine aan en uit worden gezet. Als beveiliging moet je de 'trigger' knop altijd ingedrukt houden, anders stopt de zaag met bewegen. Dat is zowel een voor- als nadeel. Voordeel is dat de zaag op elk moment kan worden uitgezet (simpelweg het knopje loslaten), maar het is erg jammer dat de Fucksall Fucking Machine hierdoor vrijwel niet solo te gebruiken is. Het knopje zit zover achterop de machine dat je armen niet lang genoeg zijn om deze in te drukken als je hem gebruikt. Wanneer je de zaag echter door iemand anders laat bedienen, dan heb je hier natuurlijk geen last van. De machine is in zes standen in te stellen, waarbij je ook nog een beetje de snelheid in kunt stellen door de 'trigger' harder in te drukken. De laagste snelheid is al direct behoorlijk pittig, waardoor het apparaat niet heel erg geschikt is voor de gevoelige dames (en heren natuurlijk!). Als je echter van een stevige penetratie (op hoge snelheid) houdt, dan kun je met Fucksall Fucking Machine een hoop plezier beleven. De machine is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en beschikt over een extra lang snoer; wel zo handig voor als het stopcontact niet direct naast het bed is. Een ander handigheidje is de verpakking. De Fucksall Fucking Machine wordt geleverd in een hard plastic koffer, waarin alle accessoires en het apparaat in opgeborgen kunnen worden. Het is alleen oppassen geblazen dat je niet per ongeluk het verkeerde koffertje meeneemt als je bij iemand thuis gaat klussen.



De Fucksall Fucking Machine is in Nederland exclusief te koop bij X-Toys en kost iets meer dan 200 euro. Een flink bedrag voor een speeltje. Toegegeven, het apparaat is solide en zeker bruikbaar bij de liefhebber van het ruigere werk, maar voor 'jan modaal' is het een wel erg grote uitgave.

Pecker Ice Sculpture


Als je eens zin hebt in een dildo van formaat, dan moet je maar precies de goede maat beschikbaar hebben. Met de Pecker Ice Sculpture kun je vanaf nu zelf de maat van je dildo bepalen. Het pakket bevat een speciale mal, in de vorm van een grote penis met ballen, waar je water in kunt gieten. Door de twee delen vervolgens op elkaar te plaatsen en het geheel in de vriezer te zetten, maak je een grote penis van ijs. Het is natuurlijk maar de vraag of je er op zit te wachten om zo'n koude traktatie naar 'binnen' te werken. Qua formaat kun je de warmte natuurlijk zijn werk laten doen om een kleinere 'dildo' te krijgen, maar de temperatuur blijft natuurlijk hetzelfde. Je moet er maar zin in hebben! Als feestgadget is de Pecker Ice Sculpture beter geschikt. Grappig om op tafel te zetten, maar iets te groot om je drankje mee te verkoelen.




Cockringen; metalen en rubberen


Om je penis lang hard te houden, zijn er verschillende manieren. Je kunt er een zalfje of pilletje voor gebruiken, maar veel mannen gebruiken een cockring. Er zijn bijzonder veel verschillende soorten en maten op de markt, waarbij het lastig is om de ideale te vinden. De meest populaire cockringen zijn van rubber of staal. En om eens te proberen welke maat je het beste bevalt zijn er pakketjes beschikbaar, waarin je drie verschillende maten cockringen vindt. Met de stalen cockringen weet je in ieder geval zeker dat het materiaal niet mee geeft. Zodra je hem om hebt gedaan, wordt de penis afgekneld tot de maat van de cockring die je hebt gekozen. Een nadeel hiervan is dat, mocht je merken dat de boel iets te krap zit, het vrijwel onmogelijk is om de ring nog af te krijgen. En dat nadeel is eigenlijk ook gelijk het voordeel van de rubberen ringen: door met je vingers kracht te zetten, kun je de cockring altijd verwijderen. Het is ook gelijk het nadeel ten aanzien van de stalen ringen: als je erectie groeit, groeit de ring in zekere mate ook mee. Door eens te experimenteren met de verschillende materialen en maten vind je snel de ideale cockring voor een extra lange erectie. Voor de prijs hoef je het niet te laten, per set van drie betaal je rond de tien euro.



Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK! In de volgende edities van Eronieuws bespreken we natuurlijk weer de nieuwste produkten op erotiekgebied!


Alle besproken artikelen zijn verkrijgbaar bij en beschikbaar gesteld door X-Toys.

Win, win, win!

Onder de lezers van dit artikel verloot X-toys ook nog eens vijf keer het tijdschrift Foxy nr.4 van dit jaar (inclusief DVD). Wil jij gratis de Foxy? Reageer dan voor 1 augustus inhoudelijk en ontopic op dit artikel! Winnaars worden na 1 augustus hier bekend gemaakt.
Reacties op dit artikel die offtopic zijn, zullen worden verwijderd.