Eronieuws (18+): De Neukmachine en meer!

Zoals elke maand kun je ook in november weer lezen over allerlei verschillende erotische artikelen die er tegenwoordig op de markt zijn. Deze maand gaat de meeste aandacht uit naar 'The Love Machine', een zogenaamde 'Neukmachine' en bespreken we daarnaast ook een paar andere erotische speeltjes.



The Love Machine / De Neukmachine


De zogenaamde liefdesmachine is pas echt beroemd geworden door de beruchte Amerikaanse radiopresentator Howard Stern. In zijn radioprogramma wist hij bekende sexbommen als Carmen Electra en Pamela Anderson plaats te laten nemen op de Sybian, een soort orgasmemachine waarop vrouwen een hemels orgasme zouden kunnen beleven, vooral door de trillingen die de krachtige motor opwekt. Maar zoals met zoveel goede dingen in het leven kost een dergelijke wondermachine bakken vol geld; als je het apparaat rechtstreeks bij de fabrikant bestelt moet je rekening houden met een bedrag van meer dan 1300 dollar en dan nog is deze alleen geschikt voor de vrouw. Sinds kort is er ook op de Nederlandse markt een 'liefdesmachine' of platter gezegd 'neukmachine' op de markt, liefkozend The Love Machine geheten.



The Love Machine is verpakt in een flinke doos met op de buitenkant allerlei toepassingsmogelijkheden uitgebeeld. Een dame in weinig verhullende kleding laat zien dat zij in ieder geval al veel plezier heeft beleefd aan het apparaat, waardoor je als gebruiker alleen maar nieuwsgieriger wordt naar de werking van de machine. Jammer genoeg blijkt de doos meer piepschuim dan produkt te bevatten en is The Love Machine eigenlijk best wel klein, zeker vergeleken met de veel duurdere Sybian. Ongeveer dertig centimeter lang, vijftien centimeter breed en een centimeter of twintig hoog (zonder opgeschroefde accessoires) en dat maakt het op zich wel makkelijk op te ruimen. Als object om op te zitten of om te betrekken in welke positie dan ook had het apparaat eigenlijk wel wat groter gemogen, als een soort stoel was het gebruik wat makkelijker geweest. The Love Machine is op de grond te plaatsen, maar heeft ook inkepingen om hem aan de muur te hangen. Om het gebruiksdeel zit een soort stoffen band die ervoor zorgt dat eventuele smetjes er makkelijk afgewassen kunnen worden; wat dat betreft is er over het ontwerp wel nagedacht.



Naast The Love Machine vind je ook nog een aantal accessoires in de doos. Allereerst een tweetal dildo's; eentje in de vorm van een penis en eentje in de vorm van een soort buttplug. Met een soort schroefmechanisme kun je deze bevestigen aan het bewegende element van de motor, zodat deze in een gewenst tempo naar boven en naar beneden gaat. Daarnaast bevat de doos ook een speeltje voor de man: een soort plastic buis die je ook aan The Love Machine kunt bevestigen, waarin je een meegeleverde siliconensleeve kunt plaatsen. Je zou het kunnen vergelijken met een iets minder gedetailleerde Fleshlight, die door de motor in beweging wordt gezet. Tot slot bevat de doos een drietal vibrators die je aan kunt sluiten op het apparaat; een tril-eitje, een g-spotvibrator en een rechte vibrator. Het eitje kan aan de sleeve worden bevestigd om de man extra op te winden, de andere twee kunnen door de vrouw worden gebruikt om tijdens de penetratie ook de clitoris te stimuleren.



In het 'dagelijks' gebruik is The Love Machine vrij makkelijk gebruiksklaar te maken. Even uit de kast pakken, accessoire erop schroeven, stekker in het stopcontact en klaar. Met de meegeleverde afstandsbediening (aan een snoertje) kun je zowel het bewegingstempo als de vibratiekracht instellen, waardoor je -als je er bovenop zit- niet in een onhandige pose hoeft te gaan zitten om de boel wat op te peppen. De motor levert behoorlijk wat kracht, waardoor je de penetratie vrij intens kunt zetten. Ook de kracht van de vibrators is behoorlijk krachtig; logisch als je je bedenkt dat er een volledige motor op 220 volt achter zit. Een nadeel aan The Love Machine is de incompabiliteit met andere dildo's, vibrators en buttplugs. Je kunt niet kiezen voor een grotere, dikkere of wellicht smallere dildo om even van te genieten; je moet het zien te rooien met de meegeleverde accessoires. De fabrikant had dit kunnen voorkomen door een samenwerking met Doc Johnson op te zetten, om zo een 'Vac-u-lock' adapter mee te kunnen leveren. De verwenaccessoire voor de man, de bewegende sleeve, is wat moeilijk in elkaar te zetten en valt voor de gemiddelde man misschien wat ruim. Als je voldoende glijmiddel gebruikt is deze echter zeker prettig om te gebruiken. Het geeft zeker een bijzonder gevoel om zonder je eigen inzet en zonder partner toch te kunnen genieten.



De positie van de dildo is instelbaar, waardoor je deze zowel recht omhoog kunt laten gaan, maar bijvoorbeeld ook in een hoek van 45 graden. Dat maakt het makkelijker als je bijvoorbeeld eens zou willen proberen om een 'sandwich' te bewerkstelligen, zonder daarbij direct een 2e man uit te nodigen. Overigens is het dan wel aan te raden om The Love Machine op bed of op een andere verhoging te plaatsen, anders is het geheel echt te laag om comfortabel te gebruiken. The Love Machine is dus op diverse manieren te gebruiken en geschikt voor meerdere doelgroepen. Hij is vrij handzaam en makkelijk op te bergen, al had een soort opbergboxje of tas best meegeleverd mogen worden. Nu kun je The Love Machine eigenlijk alleen maar in de oversized box wegzetten waarin je hem ook thuis krijgt. De prijs van The Love Machine is wel even (figuurlijk) slikken, 295 euro (voor FOK!kers 265,50, zie onderaan), maar je krijgt er wel een net afgewerkt product voor terug waar je, als je er open voor staat, veel plezier aan kunt beleven. Het blijft alleen jammer van de beperkte accessoires die ervoor geschikt zijn.

Colt Opblaasbare Buttplug




Anale seks is al lang niet meer zo'n taboe als eind vorige eeuw. Het aantal speeltjes voor anale stimulatie neemt dan ook flink toe. In tegenstelling tot andere speeltjes luistert de selectie van deze categorie voor de gebruiker veel nauwer, simpelweg omdat niet iedereen hetzelfde kan hebben of wil proberen. De Colt Opblaasbare Buttplug is wat dat betreft voor zo'n beetje elke gebruiker geschikt. In onopgeblazen toestand is de Colt vrij makkelijk in te brengen. De gebruiker kan deze daarna met de meegeleverde handpomp oppompen tot de gewenste grootte. De buttplug kan in principe zo groot worden opgeblazen als dat fysiek mogelijk is. Het is wel jammer dat de buttplug niet overal evenredig groter wordt, waardoor het meer op een ballonnetje lijkt. De Colt Opblaasbare Buttplug is erg makkelijk op te pompen en net zo makkelijk weer te verkleinen en is niet duur (iets meer dan 20 euro). Zeker een aanrader als je eens wat meer wilt experimenteren met anale seks.

Purple Nipple Suckers




Bij zowel de man als de vrouw zijn de tepels een erogene zone. Tijdens het vrijen of het voorspel besteden partners dan vaak ook veel aandacht aan deze zone. Je kunt ervoor kiezen om attributen te gebruiken om een soort continue aandacht te geven aan de tepels. De Purple Nipple Suckers kunnen erg makkelijk worden bevestigd aan de tepels, simpelweg door ze erop te zetten en in het bolle uiteinde te knijpen. Door de vacuümwerking zuigen ze zichzelf vast aan de tepel en blijven ze zitten. Je kunt zelf bepalen hoe hard je wilt hebben dat ze zuigen, door harder in de bolletjes te knijpen. Door de zuigende werking worden de tepels gevoeliger omdat er meer bloed naartoe stroomt; erg gevoelig en zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Clone A Willy Candle Kit




In de vorige Eronieuws kon je al lezen over de Clone A Willy, waarmee je redelijk makkelijk een rubberen kopie van je jongeheer kunt maken. Volgens de fabrikant is er nog een romantische toepassing van het product, namelijk de kaarsvariant. Allereerst maak je met de meegeleverde koker en materialen een soort mal van je penis, waarna je met de meegeleverde waxballetjes vervolgens een wassen kaars kunt maken die volledig is gemodelleerd naar je eigen 'lont'. Het is maar wat je romantisch noemt natuurlijk, want de kans is groot dat het meegeleverde lontje binnen de kortste keren in de fik staat, *pijnlijk*. Het product is redelijk makkelijk te gebruiken en eigenlijk vooral leuk als gimmick om weg te geven op een vrijgezellenfeest of als suprise met Sinterklaas. De prijs is lager dan de gewone Clone A Willy, iets minder dan 30 euro.

Latex Bodypaint Kit




Tot slot de Latex Bodypaint Kit, een pakket waarmee je je partner naar hartewens kunt beschilderen. Voor de liefhebber van de wat meer kinky uitstraling is dit pakket ideaal, want het resultaat is een strakke glimmende latex huid. Twee potjes, 250 ml zwarte en 250 ml rode verf, een gewone kwast en een klein rollertje zorgen ervoor dat je je helemaal uit kunt leven. De verf laat zich makkelijk aanbrengen en binnen een paar minuten is het opgedroogd en is het resultaat een glimmende strakke laag. De verpakking raadt aan om de huid eerst in te smeren met lotion, waardoor je achteraf de latex makkelijk van de huid kunt 'peelen' en dat blijkt een prima advies. De Latex Bodypaint Kit is erg leuk om eens te gebruiken, zelfs als je een beetje behaard bent kan het zonder problemen gebruikt worden. Het resultaat ziet er prima uit, al is het zwart niet zo diepzwart als echte latex kleding. De inhoud van de verpakking is genoeg om meer dan eens te gebruiken en je kunt zelf nieuwe kwastjes kopen, zodat je ze na het aanbrengen niet direct hoeft schoon te maken.




Wil je meer lezen over seks en erotiek? Bezoek dan ook eens het forum over Seksualiteit op FOK!

Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft online erotiekshop Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!