Eronieuws juli (18+)

Emotional Bliss - Chandra Vibrator



De Chandra ziet er niet uit als je zou verwachten van een vibrator: het is een klein apparaatje dat om de vinger geschoven wordt en uitsluitend bedoeld is voor uitwendig gebruik. De vorm van de verpakking ziet er echter wél uit alsof er een traditionele vibrator in verpakt is: groot en rechthoekig. Het is dan ook even zoeken naar het apparaatje, dat in de verpakking omringd wordt door een gebruiksaanwijzing, verloopstekkertjes (handig op reis!), bevochtigingsgel en een oplader.

De gebruiksaanwijzing is duidelijk en, net als de vibrator zelf, helemaal gericht op vrouwen. De manier waarop dit alles wordt gepresenteerd is eigenlijk heel 'normaal', alsof je het bij wijze van spreken over een broodrooster hebt in plaats van over een vibrator. Wel eens leuk voor de verandering, het maakt een vibrator opeens een normaal gebruiksvoorwerp.

Je gebruikt de vibrator door je vinger door de (in verschillende groottes meegeleverde) clip te schuiven en op het knopje te drukken. Er is slechts één enkele snelheid, wat als vervelend ervaren kan worden als je anders gewend bent. De trillingen zijn wel goed qua niveau (niet te hard, niet te zacht) en al met al vind ik het een leuk, handig en discreet apparaatje. De Chandra Vibrator is te koop voor 79 euro.

Masturbator Sleeve



De aanblik van de Masturbator Sleeve (15,98 euro) werkt in eerste instantie op mijn lachspieren. Een roze jelly 'mouw' die vooral erg glibberig aanvoelt en raar ruikt. De bedoeling is om de sleeve over de penis te plaatsen en zo de masturbatie lekkerder te maken. Het jelly materiaal rekt goed mee en voelt als je je verstand even op nul zet ook best lekker aan, maar hier bleven uiteindelijk toch de lachkriebels het winnen van de eventuele andere kriebels. Misschien zou het helpen als de Masturbator Sleeve niet van knalroze materiaal was gemaakt, of misschien is het gewoon beter om dit als man zonder de aanwezigheid van een vrouw te gebruiken?

Durex Play Warming Glijmiddel



Durex heeft onlangs verschillende soorten glijmiddel op de markt gebracht, en deze zelfverwarmende variant (6,95 euro) is er één van. Dit glijmiddel is in eerste instantie bedoeld om de seks nog beter en intenser te maken, en niet zozeer om te gebruiken bij problemen die worden veroorzaakt door vaginale droogheid. Het aparte aan dit glijmiddel is dat het zichzelf opwarmt. Dit effect lijkt in eerste instantie redelijk minimaal, maar als je even blaast op het gebied waarop je het glijmiddel hebt aangebracht (zoals op de verpakking wordt aangeraden) is de warmte duidelijk voelbaar en gaat de huid wat tintelen. Heel apart, leuk ter variatie!

Vibra Pen



De Vibra Pen ziet eruit als een gewone pen, en je kunt er ook gewoon mee schrijven. Als je echter op het knopje drukt gaat de pen vibreren. Handig om mee te nemen op vakantie of naar kantoor! De vibratiekracht is niet erg sterk, en deze pen is dan ook echt niet te vergelijken met een normale vibrator, maar wel een stuk minder gênant bij de douane... Te koop voor 24,95 euro en (net als een echte pen) geleverd in een bewaardoosje. Mocht je hem zelf niet aanschaffen, dan is het in ieder geval leuk om eens op kantoor te checken wie deze pen op zijn bureau heeft liggen...

Alle artikelen die besproken zijn in deze review zijn beschikbaar gesteld door onlineshop Eroware. Wil jij met korting deze (of andere) artikelen bestellen bij Eroware? Dat kan! Speciaal voor de lezers van FOK! heeft Eroware een kortingsactie; je krijgt namelijk 10% korting op al je bestellingen. Als je de kortingscode SXRUW78Y invult bij je bestelling, dan wordt de korting direct berekend!