CD: So Beautiful - 20 Acoustic Lovesongs

Valentijnsdag is alweer afgelopen, maar net als elk jaar werd er door de platenmaatschappijen weer gretig op ingesprongen. Zo ook door Warner Music met de nieuwe verzamelaar So Beautiful, 20 acoustic lovesongs, een album met de meest bekende en geliefde akoestische nummers van de afgelopen tijd.




Vaak is het met dit soort verzamelaars dat je een combinatie krijgt van actuele en oude hits. Zonde, want die oude bekende nummers heb je meestal al lang ergens op een andere CD staan, want die worden te pas en te onpas uit de kast gehaald. Warner Music heeft het echter wat beter aangepakt, want op So Beautiful, 20 acoustic lovesongs vinden we alleen recente hits van bekende artiesten. Op de cover zien we al gelijk een aantal bekende namen voorbij komen: Katie Melua, Lucie Silvas en James Blunt. Een hoog Sky Radio gehalte, maar toch erg de moeite waard.




De twintig nummers zijn echt uitgekozen op bekendheid, want je zult geen verrassende ontdekkingen kunnen doen op deze CD. Als je So Beautiful, 20 acoustic lovesongs opzet zul je bijna alle nummers direct herkennen en dat is eigenlijk wel een beetje jammer. There are nine million bicycles in Beijing, You're beautiful en She will be loved zijn echt pareltjes van de afgelopen tijd en ook de rest van de tracklist bevat prachtige nummers. Als je dus geen bezwaar hebt tegen een CD met weinig verrassingen dan is dit een CD om zeker nog eens vaker op te zetten!



Label: Warner Music Releasedatum: 12 december 2005
Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!