Lifestyle: FOOSH energy mints

Komen er weer tentamens aan? Staat er een uitgebreid stapweekend voor de deur, maar ben je te nog te brak van het vorige? Of moet je naar de doodsaaie verjaardag van je tante? Kortom: heb je even een flinke energiestoot nodig? Dan zijn er naast de gebruikelijke middelen zoals het kopje koffie of het blikje Red Bull nu ook FOOSH Energy Mints. FOOSH Energy Mints bevat 25 % meer cafeïne dan een heel blikje Red Bull en heeft ook meer energie producerende ingrediënten. Van dit soort zaken word ik altijd een beetje sceptisch. Uiteraard geeft ieder nieuw middel aan dat het beter is dan dat van de concurrent. Maar is het dat ook? Kortom: tijd voor een goede test van de FOOSH Energy mints!

FOOSH wordt geleverd in een verpakking van twaalf stuks. Dit doet denken aan een kauwgomverpakking waar in dit geval de pepermuntjes uitgedrukt kunnen worden. In het begin lijkt het onhandig, maar al snel blijkt deze verpakking toch ook zijn voordelen te hebben. Je kunt bijvoorbeeld makkelijk zien hoeveel mints je al op hebt, terwijl je bij koffie of Red Bull de tel nog wel eens kwijt kan raken. Tijdens de eerste kennismaking met FOOSH valt op dat de mints een erg frisse smaak hebben, iets frisser zelfs dan de gewone pepermuntjes die ik gewend ben. Na een tijdje het mintje in mijn mond te hebben gehad krijg ik toch een enigszins chemisch smaakje in mijn mond, welke na een tijdje wel weer verdwijnt.




De mints werken goed: het kleine energie-dipje dat ik had is spontaan verdwenen en ik kan er weer redelijk tegenaan. Ook in de dagen die volgden op mijn eerste test heb ik zo nu dan een FOOSH genomen, steeds als ik een energie-dipje had of als ik gewoon moe was. Iedere keer had het het gewenste effect en na verloop van tijd viel de chemische smaak me eigenlijk niet eens echt meer op, waarschijnlijk ook omdat ik het gewoon als “tussendoortje” nam.

Al met al kan ik zeggen dat FOOSH Energy mints daadwerkelijk doen wat ze beloven en dat zonder de ontzettende zoete smaak en volle blaas die energiedrankjes met zich meebrengen. Daarnaast zijn FOOSH Energy mints makkelijk mee te nemen en eigenlijk overal te nuttigen. Een mintje stop je tenslotte zo in je mond, ook tijdens het autorijden of op je werk bijvoorbeeld.



In Nederland te verkrijgen via: http://www.fooshmintshop.com
Waardering:


Must See/Buy/Do
Aanrader
Redelijk
Tsjaa...
STAY AWAY!!!!