Beautynieuws: nu ook voor Lush liefhebbers!

Max Factor Colour Perfection lipstick




Prijs: 11 euro
Wat belooft het? Lipstick op gelbasis, die een zacht aanvoelend egaal laagje op de lippen legt. Blijft mooi van begin tot eind en heeft fantastische volle kleuren.
Wat doet het? Gewoon een lekkere lipstick: lekker zacht, licht transparant, maar toch aanwezig.

Max Factor Lash Lift Mascara




Prijs: 12,50 euro
Wat belooft het? Opzienbarende mascara voor meer volume met een vederlichte formule die de wimpers gemiddeld tot wel 50% omhoog brengt voor een open, klaarwakkere blik.
Wat doet het? Ik breng de mascara aan, en hoppa, daar gaan mijn wimpers de lucht in! Uhm, nee, niet helemaal dus. Ze krullen mooi en zien er absoluut dikker uit, dat wel. Die klaarwakkere blik wil nog niet echt lukken, maar dat heeft denk ik meer te maken met mijn slaapgebrek dan met de mascara.

Max Factor Autum/Winter look




Prijs: 6,95 tm 13,95 euro
Wat belooft het? Subtiele schakeringen van kleur, omgeven door een parelmoerkleurige glans. Een trendy, sensuele en glamourous look, bestaande uit een palet zachte kleurschakeringen, geaccentueerd door een dieprode tint.
Wat doet het? Het voordeel van het aanschaffen van een compleet nieuwe make-up look, is dat alles op elkaar is afgestemd. Helaas is het redelijk onbetaalbaar om elk seizoen je make-up compleet te vervangen, al vind ik Max Factor heel betaalbaar: oogschaduw voor 6,95 euro via nagellak, mascara en foundation oplopend tot Lip Finity Everlites voor 13,95 euro. De ogen zijn dit seizoen subtiel, bijna onzichtbaar opgemaakt, terwijl de lippen juist dieprood mogen zijn. De hele make-up lijn is prima op elkaar afgestemd en wat mij betreft een prima koop!

Etos Metallized Lipgloss




Prijs: 3,99 euro
Wat belooft het? Glamoureuze glans-en glittergloss met metallic effect. Zorgt voor een prachtige sensuele, sexy en vooral feestelijke uitstraling.
Wat doet het? Ik vind het meer lipstick dan lipgloss. De 'gloss' is behoorlijk dekkend, en ontzettend glimmen doet het niet. Is het daarmee een slecht product? Nee, bepaald niet. Ik vind het namelijk een hele prettige, subtiele lipstick. Het enige slechte is dus eigenlijk de naamgeving, als je het mij vraagt.

LIVE Jennifer Lopez Eau de Parfum




Prijs: vanaf 32,50 euro
Wat belooft het? De geur opent fris en vrolijk en eindigt hartstochtelijk. De flacon flonkert in het licht, waarbij telkens een ander effect naar voren komt.
Wat doet het? 'Jeumig, wat zoet!', is mijn eerste reactie bij het opspuiten. Zelfs een klein beetje sprayen geeft je al de illusie dat je in een snoepwinkel staat. Ik heb echter geleerd dat je geuren pas echt kunt beoordelen door ze even de tijd te geven zich te ontwikkelen. Na enige tijd trekt het ergste zoete wel weg, al blijf ik het wel vrij overheersend vinden. Niet helemaal mijn geur, maar voor liefhebbers van zoetige, bloemige geuren misschien wel een aanrader?

Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette




Prijs: vanaf 47,00 euro
Wat belooft het? Klassieke waarden worden gecombineerd met moderne elementen en vormen. Een geur die zinnen verleidt, die duidelijk aanwezig is.
Wat doet het? Het is inderdaad een redelijk klassieke geur, maar niet te zwaar. Licht kruidig, maar vooral gewoon erg lekker!




Biotherm Matte Soufflé

Prijs: 27,60 euro
Wat belooft het? Een luxe mousse make-up: foundation en poeder inéén, voor een fluweelzacht, matterend make-up resultaat.
Wat doet het? Ik ben dol op foundation die er ook meteen als een poeder uitziet, dat scheelt weer tijd! Maar foundation uit een potje, dat leek me nou weer raar. Het aanbrengen valt me mee: alhoewel de foundation in het potje heel compact is, lijkt deze te 'smelten' zodra je het op je vingers hebt. Ook handig is dat je op deze manier beter kunt doseren dan met een tubetje, en je ook het allerlaatste restje in het potje makkelijk kunt gebruiken (we blijven Hollanders tenslotte!). Maar om nou te zeggen dat ik helemaal 'om' ben... nee, het zal psychisch zijn, maar bij mij komt foundation toch gewoon uit een tube.

Biodermal Dagcrème Vochtarme huid

Prijs: 14,95 euro
Wat belooft het? Optimaliseert de huidbalans, herstelt droogtelijntjes en vermindert een trekkerig gevoel. Tevens beschermt de crème tegen vroegtijdige veroudering.
Wat doet het? De crème laat zich makkelijk aanbrengen, en geeft je huid zo'n lekker 'ik ben net ingesmeerd' gevoel, zonder dat het glimt of plakt. Mijn schrale wangen bleven urenlang soepel aanvoelen.

Herbal Essences Rainforest Flowers shampoos en conditioners




Prijs: 3,49 euro
Wat belooft het? De producten bevatten exotisch geurende extracten van bloemen uit het tropisch regenwoud. Je haar ruikt na gebruik heerlijk, valt soepel en glanst als nooit tevoren.
Wat doet het? Als het om de geur gaat, is Herbal Essences veruit mijn favoriete shampoo merk. Niet chemisch of zeperig, maar gewoon écht lekker. Ook deze nieuwe Rainforest varianten ruiken weer heerlijk en doen hun werk gewoon zoals het moet.

Wella Lifetex Volume Nutrition




Prijs: 10,65 euro
Wat belooft het? De nieuwe producten in deze lijn (er was reeds een shampoo) zijn een masker en een Volume Up spray. Beiden zijn speciaal ontwikkeld voor fijn haar. Het masker verzwaart het haar, in tegenstelling tot vele andere maskers, niet. De spray verzorgt en stylt het haar tegelijk en versterkt het direct bij de haaraanzet, waardoor het haar meer volume en stevigheid krijgt.
Wat doet het? Ik heb zelf geen last van fijn haar, dus ik laat deze producten testen door iemand die dit probleem wel heeft. Uiteraard blijken ze geen volle bos op te leveren, maar een goede verzorging is het zeker. Groot voordeel is dat het inderdaad het haar niet zwaar maakt.

Rituals Baby Secrets




Prijs: 14,90 euro
Wat belooft het? Een smaakvolle cadeauverpakking die drie tubes met babyproducten bevat: baby wash, lotion en cream. Speciaal geschikt voor de babyhuid, gebaseerd op rijstmelk en cotton flower.
Wat doet het? Fijn! Eindelijk eens een babyverzorgingslijn die niet weeig, bloemerig of medisch ruikt! Rituals pakt het slim aan, door een mooie verpakking en een zachte, doch stoere inhoud met elkaar te combineren. De cream is heerlijk voor schrale wangetjes, de body wash en lotion laten je kindje lekker fris ruiken. Zeker als je zelf een fan bent van Rituals en haar specifieke geuren, zou ik deze babyproducten eens proberen.

Lush nieuws

Nieuw in het FOK! Beautynieuws: Lush nieuws! Op ons Lifestyle forum heeft deze winkelketen met verse, handgemaakte producten al een grote schare fans. De producten schijnen verslavend te zijn, dus lezen voor eigen risico!

Lush Cadeaupakket 'Flower Garden'




Prijs: 42,50 euro
Wat belooft het? Het pakket bevat de producten Ooh la la zeep, French kiss bubble bar slice, Summer Blues bath ballistic, Chelsea Garden bath ballistic, Flying Fox shower gel, Helping Hands cream en 17 Cherry Tree Lane soap. Bij elkaar is het een heerlijk verwenpakket, waarin bloemen de hoofdrol spelen.
Wat doet het? Wij testten de 17 Cherry Tree Lane soap, French kiss bubble bar slice en Flying Fox shower gel. De 17 Cherry Tree Lane soap is een op zich onopvallend zeepje, wit, verpakt in Lush papier. Wat meteen opvalt is dat op de verpakking de datum van fabricage staat. Mijn zeepje blijkt pas twee dagen oud te zijn! Zowel de geur als het zeepje zelf zijn heerlijk zacht en bloemig.

Hierna ben ik wel toe aan het het meest spectaculair uitziende product, de French Kiss bubble bar. Het lijkt een beetje op zo'n bruisbal, en ik verwacht dus ook een soortgelijk effect. Helemaal verkeerd, zo zou later blijken! Leuke extra die meteen opvalt is de aanwezigheid van échte takjes lavendel, die in de bubble bar zijn gestoken. Na de 'te water lating' blijkt meteen dat een bubble bar beter met zeep te vergelijken is dan met een bruisbal: langzaam lost de bubble bar op, terwijl ik er ondertussen voorzichtig stukjes afbreek, die heerlijk zacht blijken aan te voelen, als een crèmeachtige zeep. Helemaal goed, als je het mij vraagt, en ik blijf nog lekker lang in bad!

Dan rest mij nog de Flying Fox douchegel. Deze is volgens de omschrijving lustopwekkend en goed tegen PMS bovendien! De geur is honingachtig, en nog duidelijk te ruiken ook een paar uur nadat je de douchegel gebruikt hebt. Ik word er vrolijk van, al heb ik de mannen niet van me af hoeven slaan (noch heb ik de behoefte gevoeld hen te bespringen...). Heel lekker, maar let wel op dat je hem niet gebruikt als je van plan bent daarna een luchtje op te doen. Dat zou een beetje kunnen gaan 'vloeken'.

Was je al Lush-fan, of ben je het geworden na het lezen van bovenstaande? Volgende week geven wij het 'Flower Garden' pakket weg in een prijsvraag! Hou de Frontpage dus goed in de gaten, en wellicht kun jij binnenkort zelf deze producten proberen.

Het bloemenmatje dat je op de achtergrond bij verschillende foto's ziet, is afkomstig van Silly Gifts.