Mijn columns zijn zwaar kut

Ik zat al dagen te bedenken wat ik moest gaan schrijven en niets kon mijn columnistenhart sneller doen kloppen. Het afgelopen jaar. Clichť, clichť. Het nieuwe jaar. Wie zit er te wachten op zo'n uitgekauwd stuk edelkitsch? De Tsunami. Is er Ūets dat er nog niet over is gezegd? Seks. Alweer?

Natuurlijk had ik er best iets over kunnen schrijven, ik ken de trucjes om 750 woorden in een logische volgorde te krijgen en dat als een column te verkopen. Maar ik heb geen zin meer om jullie rotzooi voor te schotelen. Ze zijn de laatste tijd gewoon zwaar kut.

Natuurlijk zijn er lezers genoeg die mijn columns sowieso al zwaar kut vinden. Dat mag, geen probleem. Maar dan heb ik er zelf in ieder geval nog lol in. Mijn columns zijn de laatste tijd saai, ongeÔnspireerd, slecht geschreven en futloos. Dus ik doe gewoon een keer niet mijn best. De komende twee weken ga ik gewoon even nadenken welke richting ik precies heen wil met de columns. Want ik blijf ze natuurlijk wel gewoon schrijven. Maar ik weet dat ik het beter kan.

Ik heb geen idee hoe het komt overigens. En eerlijk gezegd wil ik er ook niet over nadenken. Fuck it, ik geloof het wel even, het trekt vanzelf wel weer bij.

Sorry voor die rotzooi van afgelopen tijd, volgende keer (hopelijk) beter. Gelukkig staan er ook goede columns in de tracker. Mijn collega's schrijven nog wťl zoals het hoort, het is dus niet besmettelijk.

Sorry voor die ene minuut die je nu verspild hebt, maar ik had je gewaarschuwd. Volgende keer beter.

Sun