Beautynieuws: deze maand ook voor kids!

Normaal vind je in het Beautynieuws alleen producten voor volwassenen. Met het oog op de vele verkouden kindertjes hebben we deze maand ook speciaal iets voor hen. AROvest heeft een speciaal vestje waar inhalatiedruppels op kunnen worden aangebracht. De druppels zijn op basis van etherische olie en bevatten raapolie, lijnzaadolie, tijm, tea tree, pinus hars, dennennaald, lavendel en salie. Meer hierover lees je op de website van Aromed.


AROvest warmte- en inhalatievest voor baby en kind Adviesprijs:
24,95 euro (tijdelijk 19,95 euro)


Wat lijkt de zomer ver weg he? Voor mij persoonlijk werd het weer een heel klein beetje zomer toen ik de nieuwe douchegel en deo van Fa in handen kreeg. De kleur is goed, de geur ook en de naam 'Wild' belooft wat!


Fa Wild douche 1,99 euro, deodorant 1,99 euro


Het is nog niet zo lang geleden dat middeltjes voor een vette, onzuivere huid alleen voor pubers gemaakt werden. Inmiddels heeft men door dat je hier ook als volwassene nog flink last van kunt hebben. Diadermine introduceerde onlangs Purity, een lijn die helemaal is afgestemd op de onzuivere huid. De lijn bevat een scrub, een lotion en een fluid en is prettig geprijsd.


Diadermine Purity Pure Calming Lotion 5,79 euro, Hydra Control Fluid 7,99 euro


Juist in de winter is het belangrijk je haar goed te verzorgen. Regen en kou drogen je haar uit en maken het statisch en dof. Wil je je haar graag puur natuur verzorgen? Dan zijn de nieuwe shampoos en conditioners van Hennaplus een aanrader. De producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, en erg lief voor huid en haar. Speciaal voor mannen is de Just Men lijn van Wella System Professional. Deze is onlangs uitgebreid met een cream wax, een product dat niet hard wordt, maar wel je haar goed in model houdt. Gebruik je alleen een wax omdat je haar er anders zo dof uitziet, maar niet persé om het in model te houden? Dan is het misschien een idee om over te stappen op de Gloss Cream van Taft. Deze geeft een beetje versteviging, maar zorgt er vooral voor dat dof, pluizig haar mooi gaat glanzen. En dat zonder het haar vet te maken, erg prettig.


Hennaplus Natural Shampoos & Conditioners 5,99 euro
Wella System Professional Just Men Cream Wax 11,95 euro
Taft Style & Shine Gloss Cream Extra Strong 3,99 euro


High Hair is de professionele styling -en verzorgingslijn van Wella, die uitsluitend bij de kapper verkrijgbaar is. Met de producten kun je, met advies van je kapper, je kapsel net zo goed en trendy in model brengen als de kapper doet. Omdat kapseltrends veranderen, moeten ook de producten meeveranderen. High Hair is onlangs helemaal vernieuwd. De nieuwe verpakkingen springen natuurlijk het meest in het oog, maar het is de inhoud waar het om gaat. Alle producten zijn herzien en er zijn een aantal nieuwe producten aan de lijn toegevoegd. Mocht je binnenkort bij de Wella kapper komen (kijk op www.wella-professional.nl voor adressen) vraag dan eens om advies.


High Hair van Wella, diverse producten vanaf 10,95 euro


Wil je meer weten over de producten in dit Beautynieuws? Mail me dan even op lyndsey@fok.nl.