Party: X-Qlusive Labels & Live Acts

Labels!
21:30 - 23:05 Seismic Records met
Bad Boyz
DJ Rob
Balistic
Max Enforcer
Zero-Gi
MC Alee
Bad Boyz
23:05 - 00:40 Overdose Production met:
DJ Wag
Hype Traxx (LIVE)
DJ Sakin
00:40 - 02:15 Jumper Records met:
Steve Dexter
Da Boy Tommy & Da Rick
DJ Francois
The Rebel
02:15 - 03:50 Fusion Recordings met:
The Donkey Rollers (LIVE)
South Stylers
DJ Pavo
DJ Zany
03:50 - 05:25 StraightOn Recordings met:
StraightOn DJ Team
Trilok & Chiren
Brennan & Heart
Scientist & Prospector
MC Da Mouth Of Madness
05:25 - 07:00 Scantraxx Recordz met:
Duro
A-Lusion
The Prophet
Hardheadz
SMF (LIVE)
Showtek presents: Hedliner
Live Acts!
23:00 LIVE: The Warp Brothers (DE)
00:00 The Abyss
00:30 LIVE: Trance Generators (IT)
01:30 The Abyss
02:00 LIVE: Showtek
02:30 The Abyss
03:30 LIVE: Activator (IT)
04:30 The Abyss


Aankleding Blackbox
De aankleding van de Blackbox was ongelooflijk te noemen. Het DJ-podium was reusachtig, maar dat mag dan ook wel als er meerdere DJ's tegelijk moeten draaien. Het podium bestond uit 2 lagen met decks zover ik het kon zien. Boven dit podium hing een groot doek waar de VJ's zich op uit konden leven. Sowieso hadden de VJ's genoeg te doen, want naast dit grote doek hingen er in de zaal nog 6 doeken. Ook hingen er tv's in de zaal, zo hingen ze onder het DJ-podium en waren de tv's aan de pilaren te vinden. Deze pilaren waren met witte doeken bekleed en er hingen grote X-Qlusive vlaggen naast. Rondom deze pilaren was een verhoging gemaakt zodat je in de zaal ook vier kleine podia had. In het midden van de zaal hing het wel bekende X-Qlusive logo boven het publiek, en aan de achterkant bij het licht en geluid hing het grote Q-dance logo. Deze hing helaas in het donker en zag je dus niet zo heel goed. Naast de twee standaard lasers hinger in het midden dit keer ook weer een mulicolorlaser. Omdat dit event niet uitverkocht was, hadden ze de bovenste tribune van de blackbox dicht gelaten.
Aankleding Postbank Lounge
De Postbank Lounge is het kleine zaaltje op de bovenverdieping. Doordat het zo klein is valt er vaak weinig aan te kleden. Er hingen wat ijzeren punten aan het plafond en de DJ's hadden ook hun eigen hokje gekregen. Wat me wel opviel was dat de DJ's die daar moesten draaien geheel in het donker stonden.

Kraampjes in de hal
Zoals elk feest in de HMH staat de hal vol met kraampjes. Zo stonden de bekende pizza en broodje kraam er weer, was er weer volop Benn en Jerry ijs te krijgen en kon je daar nog een zonnebril kopen. Ook stond er dit keer een grote stand voor Qlimax, waar de DVD van vorig jaar werd afgespeeld.