Beautynieuws September 2004

Mannen
Zoals inmiddels bijna gebruikelijk, beginnen we met wat nieuwe producten voor de heren. Armani black code (verkrijgbaar vanaf half oktober) is een vrij klassieke Oosterse herengeur. Echt een geur die past bij de goedverzorgde Armani-man. Om er voor te zorgen dat je er ook echt goed verzorgd uitziet, ook aan het einde van de dag, zijn de Cool & Mat doekjes van Lancôme Homme een uitkomst. Deze doekjes (per tien verpakt) verfrissen je huid, en nemen de eventuele glimmende plekken weg.



Armani black code Eau de Toilette vanaf 37,39 euro, Lancôme Homme Cool & Mat gezichtsdoekjes 25,49 euro


Blond, blonder, blondst
Heb je blond (natuurlijk of gekleurd) haar? Dan weet je ook dat het moeilijk is om je haar mooi stralend te houden en te voorkomen dat het onder invloed van het weer en bijvoorbeeld luchtvervuiling verkleurt. Wella System Professional (verkrijgbaar bij de kappers die met Wellaproducten werken) heeft een speciale lijn hiervoor opgezet. Het masker is bedoeld om je haar eens lekker te verwennen en te herstellen, de shampoos om de oorspronkelijke kleur te behouden. Er zijn twee variaties shampoo: eentje voor zilverblond haar en eentje voor goudblond haar. Schrik niet, ze zijn respectievelijk paars en geel van kleur, maar het zijn juist deze kleurtonen die je haar weer helemaal stralend blond maken.



Wella System Professional Blonde/Silver Saver Shampoo 9,25 euro, Color Saver Mask 13,75 euro


Geurtjes
Natuurlijk zijn er ook weer nieuwe geuren in de schappen van de parfumerie/drogisterij te vinden. Identité van René Lezard is een vrij stevige geur, maar niet vervelend overheersend. Miracle So Magic is het extraverte zusje van de reeds bekende geur Miracle. Hou je van een lekker vrolijke geur, dan is dit zeker een aanrader!



René Lezard Identité Eau de Parfum vanaf 22,50 euro, Lancôme Miracle So Magic Eau de Parfum vanaf 33,00 euro


Infiniment van Chopard is een luxe geur, vol glamour. Dit ruik je niet alleen, maar zie je ook terug in de flacon die bij mij direct een 'hebben'-gevoel opriep. Echo Woman is de nieuwe damesgeur van Davidoff. De mannenvariant is al een tijdje een groot succes, en ook de vrouwenvariant mag er zeker zijn, tenminste, als je houdt van roze. De verpakking is roze, maar ook de geur is op en top roze, met bijvoorbeeld frambozen als ingrediënt. True Star tenslotte, de nieuwe Hilfigergeur, heeft voor haar reclamecampagne niemand minder dan Beyoncé weten te strikken. De geur is geinspireerd op haar succes, en is op en top vrouwelijk, net als Beyoncé zelf.



Infiniment Chopard Eau de Parfum vanaf 46,00 euro, Davidoff Echo Woman Eau de Parfum vanaf 39,00 euro, Tommy Hilfiger True Star Eau de Parfum vanaf 45,00 euro