Party: Decibel Outdoor 2004

Was Decibel Outdoor een succes? Wat betreft de organisatie vond ik het heel mager. De tenten waren naar mijn idee verkeerd ingedeeld. Ik denk dat het beter was geweest als ze de Hardcore en Jumpstyle hadden gewisseld met de Trance en Hardtrance. Dan had je alle hardstyle-soorten bij elkaar gehad. Nu moesten mensen best hard rennen om van de Hardstyle naar de Hardcore te komen. Het is natuurlijk ook niet echt superhandig om tijdens je event dingen te gaan verhuizen of te gaan veranderen. Zo werd de tussenweg naar de andere tenten opeens rond half 1 opgesplitst in heen en terug. Met als gevolg dat er een hijskraan moest komen om een prullenbak te verplaatsen en die gang dus voor 30 minuten was afgesloten voor publiek. Ook kreeg ik te horen dat de WC's bij de Hardcore-tent opeens verplaatst waren.

Wat ik ook een heel groot minpunt vond was dat er niet duidelijk aangegeven was waar je foodmunten kon kopen. De drinkmunten waren zo gevonden aangezien die bij de entree stonden. Maar de foodmunten stonden aan de andere kant van het terrein en dat viel gewoon niet op omdat er maar twee kassa's open waren en er met een A4tje was aangegeven boven de kassa dat je daar foodmunten kon halen. Ze stonden dan ook nog eens in het donker zodat je dat A4tje niet kon lezen. Ook heel slecht vond ik dat er rond half 4 gewoon geen foodmunten meer waren en ze dus moesten bellen voor nieuwe. Dit heb ik nog nooit meegemaakt op evenementen. Misschien heb ik altijd wel geluk gehad, maar normaal vind ik het niet. Dat er maar drie foodstands stonden vond ik eigenlijk ook wat weinig en het personeel erin was helemaal weinig. Zoals ik al eerder zei stonden er maar drie mensen te verkopen terwijl er rijen waren van ongeveer 100 feestgangers.

Het geluid was erg goed in de tenten waarin ik heb gestaan, en de DJ's draaiden ook erg goed. Maar misschien is het een idee voor Back2School om volgend jaar van de Trance en Hardtrance maar een tent te maken. Misschien wordt het dan wat drukker en scheelt ook weer in de kosten dan kan je meer aan de aankleding doen. Zelf heb ik me verder prima vermaakt want sfeer creëer je toch grotendeels zelf met de mensen waarmee je daar bent. Decibel Outdoor krijgt van mij een 6.