Game: Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay

Het hele spel speelt als een film, geholpen door de mooie graphics en de goed ingesproken karakters. Tijdens het spel word je meegesleurd in het verhaal en wil je zo snel mogelijk ontsnappen uit de gevangenis. Gelukkig wordt dit nooit echt herhalend door de verschillende game-play. Wat het spel ook leuk maakt is de interactie met de andere gevangen. Heb je geld of wapens nodig dan kan je een van de submissies gaan doen die sommige gevangenen je aanbieden. Dit alles gecombineerd met de prachtige graphics en het mooie geluid zorgt ervoor dat dit een prima spel is.

Maar zoals met elk spel zijn er ook een aantal minpunten: de speelduur is extreem kort, ongeveer 8 uurtjes maar. Er is niet veel replaywaarde vanwege het lineaire verhaal. Je kan wel op zoek gaan naar alle pakjes sigaretten of alle submissies afronden maar dat brengt de totale duur nog steeds maar op 10 uur. Een ander minpunt is het ontbreken van de multi-player functie. Dit had kunnen zorgen voor een hogere replaywaarde.
In dit geval wegen de minpunten niet op tegen de pluspunten en is dit een geweldige single-player game op de Xbox. Deze game krijgt van mij een 8,5.

Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay
PluspuntenMinpunten
  • Prachtige graphics en geluid
  • Speelt als een film
  • Afwisselende game-play
  • Erg korte speelduur
  • Geen multi-player
  • Grafisch
    Geluid
    Speelbaarheid
    Levensduur
    Eindscore8.5

    Discussieer mee over Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay in het Games and Consoles Forum