CD: Marc Anthony - Amar Sin Mentiras

Zoals in de intro al is gezegd, is Marc Anthony de best verkopende Latin artist van dit moment aan de andere kant van de wereld. Toch is het niet dit gegeven dat hier in Nederland zorgt voor een artikeltje in de Hitkrant of Story. Marc Anthony staat hier in Nederland meer bekend als de echtgenoot van Jennifer Lopez. Toch heeft hij in Amerika de naam "Salsakoning" en is hij uitgeroepen tot een van de tien mensen die de meeste invloed uitoefenen op hun publiek. Marc is niet eens in Latijns Amerika geboren en moet het eigenlijk alleen hebben van de roots van zijn ouders, die uit Puerto Rico komen. Toch heeft hij al een aantal Spaanstalige CD's op zijn naam, zoals "Libre".

marc


Marc heeft zijn grote hits in Nederland in een ver verleden liggen. Samen met Tina Arena zong hij "I want to spend My Lifetime Lovin' You" en een paar jaar geleden stond "You sang to Me" nog hoog in de hitlijsten. Daarna en daarvoor hoorden we eigenlijk vrij weinig van Marc. De feiten dat hij de ex was geweest van Jennifer en dat hij er pas geleden mee is getrouwd, deden meer stof opwaaien dan de singles, die alleen stof verzamelden.

Nu heeft hij een Spaanstalige CD uitgebracht in Nederland en misschien probeert hij hiermee echt voet aan wal te zetten.