Evenement: Nintendo E3 Games preview

De lokatie van het evenement was in het centrum van Amsterdam en deze was perfect te bereiken met het openbaar vervoer. We kwamen binnen en nadat we onze persbadges om hadden gedaan konden we naar binnen.



De zaal was mooi aangekleed met witte loungebanken en gekleurde lampen, langs de kant stonden in totaal 20 GameCubes waarmee gegamed kon worden en er stonden ook nog eens 12 GBA SP demopods verspreid. Dit was meer dan genoeg om constant te kunnen gamen. Het was namelijk niet druk, want Nintendo had het evenement verspreid over twee periodes, ’s middags en ’s avonds. Helaas was de Nintendo DS niet speelbaar, en werden er hiervan alleen maar filmpjes vertoond op een gordijn met een beamer (ja, gordijn, want het scherm was niet omlaag...).



Naast FOK! waren er nog verschillende andere sites aanwezig, onze vrienden van Insidegamer.nl en Cubezone.nl bijvoorbeeld (de webmaster van CZ was zo vriendelijk om te zeggen dat FOK! zijn favoriete jongerensite was) en er waren zelfs een aantal gasten van Benelux’s grootste gamesmagazine, de Power Unlimited (waaronder natuurlijk Jurjen, de Opper Nintendo Goeroe).



Naast games kon je ook ff chillen op de eerder genoemde banken, je kon dan lekker genieten van een hapje (Dobben bitterballen ) een drankje en wat trailers. Het was allemaal prima verzorgd en de bediening was snel en vriendelijk, precies zoals het hoort.