Lifestyle: Penguin Candy

Penguin Candy brengt momenteel twee producten op de markt; "Caffeinated Peppermints" en "Energy Gum". Kortom: pepermunt en kauwgom, maar dan met een energie-gevende werking. Drie pepermuntjes van Penguin Candy zou gelijk staan aan 1 kop koffie. De producten zijn suikervrij en zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.

De eigenaren van penguincandy.nl, Frank Cozijn en Bram van der Zwet, ontdekten de snoepjes al in 1999. Pas sinds kort zijn de snoepjes door hen geïmporteerd en zijn zij via hun website verkrijgbaar. In Amerika schijnt het product al een groot succes te zijn. Zal Nederland spoedig volgen?

Penguin Peppermint
Penguin Peppermint is er in kaneelsmaak, chocoladesmaak en gewoon pepermunt. De pepermuntjes zitten verpakt in een blikje, dat in 2 maten verkrijgbaar is, namelijk 14 gram en 50 gram. Drie pepermuntjes staan qua caffeine gelijk aan een glas cola. De pepermunt bevat geen suiker, maar de suikervervanger sorbitol.






Penguin Energy Gum
Penguin Energy Gum is er in de smaken cola, citrus en pepermunt. De pepermunt versie bevat caffeine, de cola bevat Kola Nut en Ginseng en de citrussmaak bevat Taurine en Guarana. Een goede vervanger dus voor alle zoetsmakende en tandglazuur aantastende energie-drankjes. De kauwgum zit verpakt in een blikje van 25 gram.