Lifestyle: De Trikke

De TRIKKE™ is een innovatieve driewieler die alle goede eigenschappen van populaire vervoersmiddelen combineert. Het is een compleet nieuw concept qua model en de beweging die erbij hoort. Door deze gepatenteerde techniek kom je met de TRIKKE™ vooruit zonder je voeten aan de grond te hoeven zetten. (Het is gewoon een kwestie van Rock 'n' Roll).

Dat de TRIKKE™ geen step is zie je meteen wanneer je er iemand op ziet rijden. Rijdt hij vanzelf? Waar zitten de batterijen? Dit zijn opmerkingen die je geregeld hoort wanneer er iemand op een TRIKKE™ voorbij komt. Het rijden op een TRIKKE™ komt nog het meest overeen met (in-line)schaatsen, skaten of skieën.



De TRIKKE™ is heel stabiel omdat hij drie wielen heeft. Met de twee onafhankelijke achterremmen kan je bovendien uitstekend remmen. Je kan de remmen ook gebruiken om allerlei stunts uit te halen op de Trikke. De Los Angeles Safety Foundation heeft de TRIKKE™ uitgeroepen tot het meest veilige voertuig op de weg.

De TRIKKE™ is er in drie verschillende uitvoeringen. De kleine en lichte Trikke 5 is voor kinderen en voor het doen van spectaculaire stunts. De Trikke 6 met de wielmaat van 15 cm is licht genoeg voor spectaculaire stunts en sterk genoeg voor volwassenen. De Trikke 8 is snel en stabiel voor jonge en oude Trikkers die gaan voor snelheid en duurzaamheid.

Alle drie de TRIKKE™'s zijn gemaakt van aluminium dat ook gebruikt wordt in de vliegtuigindustrie. Ze hebben allemaal het patent op het vouwmechanisme, remsysteem en kantel aandrijf systeem (cambering system) van TRIKKE™.

Voor meer informatie kijk op de website van Mill Products onder "Bestellen".