Party Review: X-Qlusive DJ Luna

Line-up Postbanklounge
Zoals bijna altijd met feesten in de Heineken Music Hall wordt ook de Postbanklounge gebruikt voor DJ-sets. De line-up voor dit feest in de Postbanklounge was meesterlijk goed, en ik heb het daar nog nooit zo druk gezien. De time-tabel voor de Postbanklounge kan je hieronder zien.

23:00 00:00 Pila & The Scientist
00:00 01:00 Darkraver
01:00 02:00 The Prophet
02:00 03:00 Pavo
03:00 04:00 Zany
04:00 05:00 Gizmo
05:00 06:00 Deepack

Aankleding van Postbanklounge en Chill
Normaal ben ik niet zo heel veel aankleding gewend in de Postbanklounge aangezien deze toch wordt beschouwd als extra zaaltje. Maar deze keer hingen er grote X-Qlusive doeken aan het plafond samen met een grote witte bol die erg veel weg had van de bol die ID&T gebruikt had bij Sensation in de Arena. In de Chill was helemaal geen aankleding te vinden op een paar kussens na die op de trappen lagen. Beetje kaal vond ik het persoonlijk. Laatste keer dat ik de chill zag was op Qlubtempo #25 en toen stonden er planten en hingen er hangmatten. Deze keer was daar helaas niets van terug te vinden.
De DJ's
Tegen de tijd dat ik aan kwam wandelen in de Heineken Music Hall was het 23.30. Het was al erg druk aan het worden en ik besloot even een kijkje te gaan nemen in de Postbanklounge voordat Luna zou beginnen in de Blackbox. Het was al behoorlijk druk in de Postbanklounge en Pila stond samen met zijn broer "The Scientist" te draaien. Het was zelfs al zo eng druk daar dat het nog wat kon beloven voor de aankomende uurtjes in die zaal. Aangezien het al tegen 00.00 begon te lopen werd het toch tijd om eens naar de Blackbox te gaan voor de opening van Luna. Al snel kreeg ik te horen van een vriend van mij dat Darkraver in de Postbanklounge flink bezig was.
Nadat Luna zijn opening had gehad in de Blackbox en ik daar een half uurtje had gestaan vond ik het dan toch echt tijd worden om eens te gaan luisteren naar Darkraver, want Luna zou nog de hele nacht draaien. Op het moment dat ik daar aan kwam lopen hoorde ik al dat ik heel wat gemist had in het half uurtje dat ik bij Luna in de Blackbox had gestaan. Zo was Darkraver namelijk begonnen met het welbekende "Ladies and Gentleman, let's get ready to rumbleeeeee!" gevolgd door "There's some whores in this house" waarop het publiek in de Postbanklounge compleet los ging. Het grote voordeel van DJ's die maar een uurtje mogen draaien is duidelijk wel dat ze er alles aan doen om het publiek in dat uurtje compleet los te laten gaan. Dat was Darkraver goed gelukt, met veel oldschool samples die elke keer weer terug kwamen. Het moet ongetwijfeld erg lastig zijn geweest voor The Prophet die er achteraan kwam om dit niveau hoog te houden.
Zoals ik dus al zei, na Darkraver was het The Prophet zijn beurt om het publiek te vermaken. Het was ondertussen in de Postbanklounge zo ongelofelijk druk geworden dat je niet meer normaal de trap op of af kon, de wc's waren haast helemaal niet meer te bereiken en laat ik mijn mond maar houden over de bar in de Postbanklounge. The Prophet begon met een rustige intro om de boel wat leeg te laten stromen en zijn eigen set te starten. Van oldschool naar hardstyle was het plan volgens mij. Persoonlijk vind ik zelf dat ze Darkraver aan het einde van de nacht hadden moeten zetten aangezien The Prophet nu zo soft leek na Darkraver. Niet alleen The Prophet trouwens maar ieder ander zou het zelfde effect hebben gehad. The Prophet zette een set neer zoals we eigenlijk altijd van hem horen. Goed en hard, wat wil een hardstyle-fan eigenlijk nog meer. Na The Prophet ben ik eigenlijk niet meer in de Postbanklounge geweest, maar heb ik dus voornamelijk in de Blackbox bij Luna gezeten. Zelf loop ik nog te balen als een stekker dat ik Gizmo vergeten ben.