Review: FOK!users



Furby! Net als Vleermuis val jij in het zuipgroepje van Cynix en Harrie. Uit je profiel is duidelijk op te maken dat je een forum user bent. Wat trekt jou niet in bijvoorbeeld de FP, weblog en Managers?
Toen ik begon op FOK! was er enkel het forum. Vanuit het forum gezien vind ik die onderdelen niet echt toegevoegd daar je op het forum ook alles wat daar staat tegenkomt. Het enige leuke aan een manager (ik doe aan de F1 manager mee) is het spel-element. De info over formule 1 haal ik wel uit het PTA cq sport forum (of vanaf enkele f1 sites waar ik wel rondsnuffel )

Als je voor 1 dag admin zou zijn op FOK! wat zou jij veranderen zowel binnen de crew, als forum en andere onderdelen?
Als eerste flikker ik Yvonne eruit. Niets mee te beginnen als crew. Zolang zij crew is trekken andere baggeraars zich aan haar op en beschouwen haar als de reden dat je totaal stompzinnige posts kan plaatsen. Als 2e zou ik dat hele kutmoderatie systeem van de FP overboord flikkeren. Aangezien niemand de zin heeft om alle reacties begrijpend te lezen en DUS goed te modden (of ze zijn er gewoonweg te stom voor) heeft dat modden geen zin. Als compensatie schaf ik ook het reageren af, de leuke reacties worden nu ge-edit en de overbodige en/of opendeur reacties blijven staan. Ik zou als wannabe MrBig ook gelijk een hele zooi modjes buiten flikkeren. Ik schat dat 95% van het modden door 10% van de modjes gedaan wordt. Figuren die om een onbegrijpelijke reden GM zijn kunnen ook op zwart.
Ik zou wat meer aan de lay-out doen. Roonaan had al meerdere skins gemaakt en aangezien hij ze beschikbaar stelde zou ik Arjen onder z'n ballen trappen en die skins binnen een uur ge-implementeerd willen zien. Zeg nou zelf, dat wit/gele, het is net of je laptop stuk is ... Hell, ik zou sowieso wat meer en vlugger aandacht geven aan wat er aan feedback komt aangaande je forum.
Verder zou ik de duidelijkheid invoeren. Geen gezeik, dat eiland weg en niet mauwen verder. Zoiets dus. Ook zou ik dan zorgen dat de modjes wat meer meedoen op het forum ipv pas in topics reageren als ze al op slot zijn of dat ze in een deuk liggen omdat ze met 6 blauwe ineens wel na een slotje kunnen posten en de rest niet. Wat is dat met die kleur ? Is hun verstand ook ineens gereset ? Die inspraakrondes van modjes kunnen ook overboord. Kom op zeg, "samenwerken" je moet in je eigen forum af en toe een slotje zetten en hebt verder geen fuck met anderen te maken wat dat betreft. Verder zou ik niet afgaan op hoe iemand ligt in de groep maar op wat je eraan hebt.

Nouja er is nog heel wat meer maar dat komt beter over als ik dat live vertel met bier achter m'n kiezen (Cynix ® zal dat vast be-amen )

Is de Furby die we zien op het forum, dezelfde Furby in het dagelijkse leven?
Ja, krek !

Als ik zeg forum wat denk je dan?
Rustig doorscrollen op zoek naar dingen.
Frontpage
Bagger, slecht geschreven oude berichten die door een spellingscontrole zijn gehaald waarvan de taal nog op sanskriet stond.
Weblog
Mwa. Ik ken betere.
Fotoboek
Teveel klonen.
Managers
Leuk initiatief maar ik vind alleen de F1 leuk

Wanneer komt het moment voor jou om te stoppen met FOK!ken?
Geen idee. Zo nu zie ik het moment nog niet daar maar stel dat ik ineens een leven krijg zou het toch zomaar kunnen.

Furby, zodra er een zondag avond rel is te vinden op het forum ben je er meestal snel bij, wat motiveert jou om daarin te rellen aka te discusseren?
Eigenlijk vind ik FOK! meer het E.O. forum geworden. Elke mod zit zijn eigen forum als een psychopaat te modden (ja een grapje moet kunnen ... maar niet in hun forum! (tenzij ze het zelf doen, dan weer wel he)) en dus vind ik dat er af en toe wel eens wat gestimuleerd moet worden als mensen het ergens mee oneens zijn. Ik zit vaak trouwens alleen maar eens even mee te F5-en om het te volgen. De relletjes van tegenwoordig gaan ook al nergens meer om.

We vroegen Furby een eigen FOK!biografie te schrijven voor ons:
Nou ik zit hier dankzij onze beroemde Vleermuis (mijn broerke) die ten tijde van Big Brother 1 met een website bezig was alwaar alle streams in 1 keer op je beeld stonden. Zodoende kwam hij op FOK! terecht en hij liet me dat zien. Aangezien ik geen fuck van internet wist nog heb ik die site (FOK! dus) maar eens een paar dagen aangezien en toen dacht ik "Hey, "registreer", laat ik daar eens op douwen" .Daar vroegen ze een voornaam en een achternaam. De voornaam was zo gevonden, ik was nogal in de Quake3test werelden bekend onder "Guus" maar die achternaam he? Dat werd "Muisarm". Wist ik dat dat niet per se moest Na voor de zekerheid ook maar "Guus" te hebben geregistreerd later kwam er een periode van newbies afplassen. De users vonden de gevestigde orde net iets te hoog gegrepen ofzo dus toen ben ik maar begonnen met "Blueboy" als mijn eerste officiële kloon Belachelijk plaatje erbij gezocht (wat James Hatfield bleek te zijn) met een vreemd punt-sikske en gewoon beginnen met posten Meteen prijs en ruzie alleen hadden ze nu een newbie te pakken die wel antwoord gaf
Kijken we wat later op de tijdlijn van Guus op FOK! komen we de eerste ban tegen. Twee dagen en nog onterecht ook!!! Maar goed, ik die ban uitgezeten maar ik werd niet unbanned Dus Guuske maar weer een kloon gemaakt en begonnen te mekkeren in feedback. Hup, ban verlengd !!! Dit terwijl mijn ban verlopen was en je volgens de toen geldende regels DUS gewoon weer verder mocht, die regels van nu zijn aan de hand van die gebeurtenis toen opgesteld
Nouja, het verhaal begint vervelend te worden, ik steeds nieuwe kloontjes maken en Breuls ze steeds bannen. Totdat ze het opgaven en ik ineens kon blijven posten. Ik zat vast aan "Trammelant".


Ik weet niet zeker of het net voor of net na Trammelant is maar ik had nog 2 succesvolle klonen : "__________" die gestalkd werd door DuchessX en "Bomenknuffelaar" die voor nogal wat hilariteit in het admin gedeelte zorgde.

We zitten nu in het "Trammelant" tijdperk.

Nou, Trammelant dus. Met Trammelant ben ik begonnen om een wat grotere bek te hebben op FOK!. Iets wat eigenlijk met de naam kwam. En ook omdat ik een beetje moe was van het tegen de bekende kevlar plaat aanpraten in dat "Truth forum". Uiteindelijk kreeg ik natuurlijk weer de inmiddels bekende (en onterechte) ban en moest ik weer verder klonen totdat ze het opgaven en zat ik na 20+ klonen op "Furby" De naam kwam ineens in me op toen ik Harrie in beeld zag met onderschrift Nou, "Furby" lijkt me inmiddels wel bekend bij jullie.

Oh, Voor degenen die denken meer klonen te hebben : Dommelsch1 t/ 150, Heineken1 t/m 150, Bavaria1 t/m 150, Grolsch1 t/m 150 en Amstel1 t/m 150 ... dat was een foutje van een maat van me. Ik vroeg een catch-all adres voor kloontjes, hij dacht dat ik kloontjes moest hebben en had een scriptje in elkaar gebrouwd ten tijde van mijn kloon-wars met Breuls